POLEMİK

Sözcü kendi kendine kayyum atamış gibi yayın yapıyor!

Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyona destek veren Salih Tuna, Sözcü gazetesinin de son dönemde kendi kendisine kayyum atamış gibi yayın yaptığını yazdı...

Sözcü kendi kendine kayyum atamış gibi yayın yapıyor!

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna, Sözcü gazetesinin son dönemde "kendi kendilerine kayyum atamış gibi yayın yaptığını" yazdı.

Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyonu için "Sorun Cumhuriyet'in muhalefet yapması değil, sorun Can Dündar'ın genel yayın yönetmenliği üzerinden Cumhuriyet gazetesininhizmete” alındığı günden beri, gırtlağına kadar Gürsel Kadri'ye batmasıdır" diyen Salih Tuna, Cumhuriyet'e yönelik suçlamalarda eksik olduğunu ama fazlalık olmadığını savundu.

SUÇLAMALARDA EKSİK VAR, FAZLALIK YOK!

Cumhuriyet yöneticilerine "PKK/KCK ve FETÖ'ye müzahirlik" suçlaması yapıldığını hatırlatan Salih Tuna, şyle devam etti:

"Arkalandığı veya desteklendiği iddia edilen örgütler hususunda savcılığın açıklamasında eksik var fazlalık yok.  Zira… Cumhuriyet gazetesi, Mehmet Selim Kiraz'ı katleden DHKP-C'ye de muzahir olmuştu..."

ATATÜRKÇÜ OKUR KANDIRILMASA!...

"Sözcü gazetesi için de aynı şeyleri söylemek mümkün" diyen Salih Tuna şu tespiti yaptı:

"Gerçi son günlerde kendi kendilerine kayyum atamış gibi yayın yapıyorlar ama keşke orada da Uğur Dündar veya Sonar Yalçın genel yayın yönetmeni olsa.



Atatürk'ün gözlerini logoya koyup da Fetullah'ın gözlerine bakan yayın çizgileri sadece konjonktürel değil kalıcı olarak tarihe karışsa.



Cumhuriyet gazetesini de Erdoğan ve AK Parti'ye baştan beri muhalif olan Ümit Zileli veya Mustafa Balbay yönetse.



Hülasa, Atatürkçü okur kandırılmasa..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum