TİRAJ

Sözcü 200 bin rakamına doğru ilerliyor!

"İki spor gazetesi dışında, Sözcü'nün üzerinde satış yapan sadece dört gazete kaldı!"

Sözcü 200 bin rakamına doğru ilerliyor!

Sözcü gazetesi Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun transferlerinden sonra ciddi bir tiraj kazanmaya başlamıştı. Gazete tiraj açısından önce Vatan'ı, ardından da Milliyet'i geçti. Sözcü yazarı Emin Çölaşan dün gazetesinin 190 bin tiraja ulaştığını yazdı.

İşte Çölaşan'ın yazısının o bölümü:

"Gazetemiz ve gazeteniz Sözcü, tırmanışını giderek sürdürüyor. Bu tırmanış hepimize gurur veriyor çünkü Sözcü, bu iktidara korkmadan kafa tutabilen tek gazete.

Geçen haftanın dün açıklanan günlük ortalama satış rakamları şöyle: Sözcü: 189.861, Milliyet: 158.663, Akşam: 146. 808, Vatan: 140. 348, Cumhuriyet 55. 329, Zaman 20.700.

(Fethullah'ın Zaman'ı her gün yaklaşık 700 bin gazeteyi beleş-bedava dağıtıyor ve bu değirmenin suyunun nereden geldiği bilinmiyor!) İki spor gazetesi dışında, Sözcü'nün üzerinde satış yapan sadece dört gazete kaldı. Magazinci Posta ile AKP destekçisi Hürriyet, Sabah ve Habertürk.

Bunların tamamının ek'leri var, kupon kestiriyorlar, promosyon yapıyorlar, bol sayfalı ve ilanlı çıkıyorlar! Bizde bunlar yok! Bizde çıkar ilişkileri, yağcılık, yalakalık, iktidardan iş ve ihale beklemek, patron çıkarlarına endeksli gazete çıkarmak, egemenlere boyun eğmek de yok! Ama bizde yurt sevgisi var, yürek var."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar