GÜNDEM

Sosyal medyaya HDP darbesi!..

HDP Milletvekilinin gözaltına alınmasının ardından sosyal medya ve WathsApp'a erişim neredeyse imkansız hala geldi. Sorun saat 13.30'da sona erdi.

Sosyal medyaya HDP darbesi!..

Aralarında Eş Genel Başkanlar Figen Yüksekdağ ve Selahaddin Demirtaş'ın da olduğu 11 HDP Milletvekilinin gözaltına alınmasının ardından sosyal medya ve WathsApp'a erişim neredeyse imkansız hala geldi.

Sosyal medya ve WathsApp'a erişim sıkıntısı öğle saatlerinde son buldu.

TURKCEL VE TÜRK TELEKOM HATTI OLANLAR İNTERNETE GİREMİYOR

Türkiye genelinde Turkcell ve Türk Telekom hattı olanlar internete bağlanma sorunu yaşıyor.

Turkcell'den alınan bilgiye göre Turkcell'in Facebook, Twitter ve Youtube kanallarına erişimin kısıtlandığı, sebebinin bilinmediği ve araştırıldığı söylendi. Türk Telekom'dan konuyla ilgili ulaştığımız isim ise sebebini bilmediklerini konuyla ilgili araştırmaları bittikden sonra bir açıklma yapacaklarını söyledi.

SOSYAL MEDYA SIKINTISINI HERKES YAŞADI

Gece yarısı başlayan HDP operasyonunun ardından Twitter ve Facebook’la birlikte WhatsApp’a da ulaşmak neredeyse imkansız hale geldi.

Daha önce bazı büyük olayların ardından sosyal medyanın yavaşlatılması kanıksanmışken, bu sefer WathsApp'a ulaşımın da engellenmesi dikkat çekti.

Diğer internet sitelerine normal bir şekilde ulaştığını belirten birçok kişi, sosyal medya sitelerine ulaşmakta sorun yaşadığını VPN kullanarak girebildiği sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Twitter ve Facebook'a ulaşım VPN'siz ulaşım öğle saatlerine kadar mümkün olmadı.

Gece saatlerinde başlayan erişim sıkıntısı saat 13:30 sıralarında sona erdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar