GÜNDEM

Sosyal medya UFO istilasına uğradı

Sosyal medya pazar gecesi kendine heyecanlı bir gündem maddesi bulamayınca twitter’da gece yarısı "UFO istilası" geyikleri başladı.

Sosyal medya UFO istilasına uğradı

Başta troll hesaplar, önüne gelen fotoşoplu UFO görüntüsü paylaşınca muhabbet çığ gibi büyüdü... İşte #UFOattackTurkey etiketli o parodi paylaşımlardan bazıları...

TROLL'LER HABER SİTESİ GİBİ ÇALIŞTI: #UFOATTACKTURKEY

Sosyal medyada gündem İstanbul'da görüldüğü iddia edilen UFO görüntüleriydi. Mikro blog sitesi Twitter'da açılan #UFOATTACKTURKEY hashtag'i sonrası diğer sosyal medya platformlarında hızla yayılan bu görüntüler aslında oldukça iyi bir şekilde hazırlanmış bir şakaydı.

ufo

Daha önce anlaşıldığı üzere ekipteki kişiler photoshop'lanan kareleri sosyal medya hesaplarından bu hashtag ile yayınladı ve bu kareler kısa sürede gündemin zirvesine oturdu.

ufo

Dikkatli incelendiğinde üzerinde oynandığı belli olan kareler ile yetinmeyen ekip, sağanak yağmuru fırsat bildi. Yağmurdan kaçan kişilerin videosunu da çeken bazı kullanıcılar bunları da "vatandaşın tepkisi" iddiası ile sosyal medya platformlarında paylaşarak bu şakayı sürdürdü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar