GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Songül Karlı

KanalTürk

Songül Karlı

Sunduğu evlilik programı, Esra Erol'un Fox TV'ye transferi ile yayından kaldırılan Songül Karlı,  hafta içi her gün Kanaltürk ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlamıştı.

Yeni kanalında "Yeniden" diyen Songül Karlı ilk programda ağlayarak seyircilerine seslenince bunun reyting kaygısıyla yapılmış bir şov olduğunu düşünmüş ama pek de sesimizi çıkamamıştık.

Malum, televizyon dünyası "reyting" denilen çarkın etrafında dönüyor. Mesele sadece Songül Karlı değil yani. "Kâr" peşinde koşan bir tek Songül Karlı değil elbet.

Ama Songül Hanım öyle bir şey yaptı ki reyting uğruna... "Yok artık..." dememek elde değil.

Daha önce defalarca şiddete maruz kalan Hasret Kara, eşi Yakup Kara tarafından 43 yerinden tornavidayla yaralanmıştı. Aldığı ölümcül darbelere rağmen Hasret Kara'nın eşi mahkeme tarafından serbest bırakılmış, bu karara yapılan itirazlar da reddedilmişti...

Kısa süre önce üçüncü sayfa haberi olarak ajanslara düşen bu haber, Songül Karlı ve KanalTürk için oldukça 'kâr'lı gelmiş olacak ki tutup önce Hasret Kara'yı, ertesi gün de tornavidalı kocası Yakup Kara'yı programa çıkartmışlar.

Yetmemiş, Songül Hanım, canlı yayında "Eşin seni çok seviyor" diyerek yaralı eş Hasret Kara'ya canlı yayına telefonla bağlanma çağrısında bulunmuş...

Hah işte şimdi oldu. Eşini defalarca döven, bıçakla kovalayan, 43 yerinden tornavida ile yaralayan, öldürme kastı açık olarak meydanda olan eşi ekrana çıkartıp, hala yaraları sızlayan eşe "o seni çok seviyor" dediniz, tüm yaşananlar unutuldu.

Songül Karlı ve Kanaltürk bu yakışıksız program ile günün televizyoncusu oldular.


Deneme
SONGÜL KARLI'YA TORNAVİDALI SALDIRGAN TEPKİSİ>>

ÇOK OKUNANLAR