GÜNDEM

Son Dakika: Vakıfbank devlet destekli 11.000 TL nakit ödemesi yapacak

Vakıfbank üzerinden devlet destekli 11.000 TL kadar nakit ödemesi yapılacağı açıklandı.

Son Dakika: Vakıfbank devlet destekli 11.000 TL nakit ödemesi yapacak

Devlet bankaları arasında en çok tercih edilen Vakıfbank, yapmış olduğu yeni kampanyada, devlet destekli bireysel ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Vakıfbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapılan işlemlerde 11000 TL kredi ödemeleri vatandaşların hesaplarına yatırılarak kullandırılıyor. Emekli olan kişiler ile birlikte sigortalı olarak uzun süredir aynı iş yerinde çalışan ve banka kredi sicili temiz olan tüm vatandaşlara 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturulmaktadır. 

En yakın banka şubesine giderek de işlemlerinizi yapabileceğiniz kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalardan faydalanmak istiyorsanız, belirli şartları uygun olarak kredi ödemeleri gerçekleştirilecektir. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları durumunda işlemleri hemen yapılıyor. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve onay alabileceğiniz bu kampanyalara katılmak isteyen kişiler, 11000 TL ödeme alabiliyorlar. 

Vakıfbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Düşük faiz oranları ile birlikte kredi almak istiyorsanız, Vakıfbank'ın başlatmış olduğu, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Devlet bankası olmasından dolayı Vakıfbank üzerinden gerçekleştirilen kampanyalarda 11000 TL'ye kadar ödemeler, özellikle de mobil uygulamalar üzerinden 7 24 verilmektedir.

Bireysel ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların banka şubelerine gitmeden alabilecekleri VakıfBank, mobil uygulaması şifresiyle birlikte yine banka şubelerine gitmeden, bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi ve kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. 

Emekli olan kişilerin maaş müşterileri olmaları durumunda daha yüksek limitlerde kredi ödemeleri gerçekleştirileceği bu kampanyalardan yararlanacak olan sigortalı olarak çalışan vatandaşların son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması, banka tarafından istenmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar