GÜNDEM

Son Dakika: THY İstanbul Uçak Biletlerini 100 TL'ye Sabitledi! Depremzedelere Destek Olunacak!

THY'den gelen son dakika açıklamasında deprem şehirlerinden İstanbul'a olan uçak biletleri 100 TL'ye sabitlendi. Depremden etkilenen Diyarbakır, Adana, Şanlıurfa, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş şehirlerinden İstanbul'a uçmak için vergiler dahil 100 TL yeterli olacak.

Son Dakika: THY İstanbul Uçak Biletlerini 100 TL'ye Sabitledi! Depremzedelere Destek Olunacak!

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün yapmış olduğu açıklama ile birlikte depremden etkilenen şehirlerden İstanbul'a olan uçuşlarda bilet fiyatları 100 TL'ye sabitlendi. Bu şehirler arasında Diyarbakır, Adana, Şanlıurfa, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş bulunuyor. Bu şehirlerden İstanbul'a uçuşlar vergiler dahil 100 TL oldu. THY'den gelen resmi açıklama sonrasında detaylar paylaşıldı.

THY İstanbul Biletlerini 100 TL'ye İndirdi!

THY'ye bağlı Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün son açıklamasında:
"Deprem bölgelerine insani yardım malzemeleri ve arama kurtarma ekiplerinin ulaşmaları için AFAD koordinasyonunda operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 9’u kargo uçaklarımızla olmak üzere 47 uçuş gerçekleştirdik. Bu kapsamda giden insani yardım uçaklarımızın dönüş uçuşlarını da vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz. Yolcu düzenini sağlayabilmemiz adına bu uçuşlar için de rezervasyonunuzu; mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz. Hem bu uçuşlarımız hem de Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a olan tüm uçuşlarımızı 13 Şubat’a kadar vergiler dahil 100 lira olarak sabitliyoruz" ifadesine yer verildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar