GÜNDEM

Son dakika: PTT'nin emeklilere 80 bin liraya kadar NAKİT ödeyeceği bildirildi

Son dakika: PTT'nin emeklilere 80 bin liraya kadar NAKİT ödeyeceği bildirildi

Son dakika: PTT'nin emeklilere 80 bin liraya kadar NAKİT ödeyeceği bildirildi

PTT'nin emeklilere 80 bin liraya kadar NAKİT ödeyeceği bildirildi. Emeklilerin emeklilik fonları ödemelerle kredilendirilecek. Yarın yakındaki PTT şubesine başvurunuzu yaparak ödemenizi alabilirsiniz. Emekli maaşını PTT'den alan emekliler kimlikleri ile PTT şubelerine giderek hizmetten yararlanabilirler. Kimlik numaraları ile yapılacak sorgulama sayesinde paralarını alabileceklerdir. Kredi ödemeleri, borçlunun kredi notuna göre ödenecektir. Başvurular kefilsiz olarak yapılabilir.

Ödemeler Anında Yapılıyor

Emeklilerin PTT üzerinden başvuru yapabilmeleri ve nakit kredi kullanabilmeleri için öncelikle maaşlarını PTT'den almaları gerekmektedir. Banka, emekli maaşınızı ilk kez PTT ofislerine aktarabilmeniz için bu kredi için maaş almanız gerektiğini zorunlu kılıyor. Maaş işlemleri tamamlandıktan hemen sonra PTT şubelerinden kredi başvurusunda bulunabilir veya PTT'nin SMS servisini kullanarak evinizden zahmetsizce kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

PTT Kredi Hizmetlerine Doymuyor

PTT, paraya ihtiyacı olan bireylere anında kredi desteği sunuyor. PTT, vatandaşların kredi kolaylık ihtiyaçlarını karşılamak için ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Teminatsız kullandırılan PTT ihtiyaç kredisi üst limiti 30.000 TL olarak belirlendi. Kredi notunuz kredi faiz oranlarını etkileyebilir. İhtiyaç sahiplerine kullandırılan hızlı bir kredi türü de PTT İhtiyaç Kredisidir. Maksimum 36 ay vade ile kredi kullanılabilmektedir.

Size en yakın PTT şubesinden 36 ay vade ile %4,19'dan başlayan faiz oranlarıyla 30.000 TL'ye kadar kredi alabileceğiniz kredi başvurusunda bulunarak acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bir kredi için onaylanırsanız, ortaya çıkan faiz oranında bir geri ödeme planı gösterilecektir.

Kredi Şartları Neler?

PTT İhtiyaç Kredisi, Aktif Bank tarafından koşulsuz ve kefilsiz olarak verilmektedir. Kredi puanınıza bağlı olarak, N Kolay İhtiyaç Kredisi faiz oranı değişebilir. En yüksek puan bandında borçlulara uygulanan kredi faizi, hesaplamada kullanılan %4,19 aylık akdi faiz oranıdır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar