GÜNDEM

Son Dakika Promosyonlar Güncellendi: 18 Bin TL'den Fazla Ödeme Alacaksınız! Bu Promosyon Kimlere Ödenecek?

Promosyondaki bu zam büyük ses getirecek. Çünkü kimse 18 bin TL'den fazla ödeme yapılacağını düşünmüyordu. Bu sefer pek çok kişi turnayı gözünden vurdu. Kamuoyuna yapılan açıklamada kimlerin bu ödemeden faydalanacağı ise belirlendi.

Son Dakika Promosyonlar Güncellendi: 18 Bin TL'den Fazla Ödeme Alacaksınız! Bu Promosyon Kimlere Ödenecek?

Son dakika açıklamasıyla birlikte promosyonlarda yapılan güncellemeler dikkat çekiyor. Kimler yüksek promosyon ödemesi alacak merak konusu haline geldi. Özellikle de aradan geçen 3 yılın ardından ödemelerde önemli bir artış sağlandı. Eğitim Bir-Sen Sendikası'nın açıklaması doğrultusunda güncel olarak sendikadakilere ne kadar ödeneceği kesinleşti.

18.910 TL Promosyon Ödenecek!

Promosyondaki son gelişme ile birlikte yapılacak ödemeler de güncellendi. Çalışana 18.910 TL'lik promosyon ödemesi, Eğitim Bir-Sen Atakum'a gerçekleştirilecek. Dolayısıyla bu ödemenin son 3 yıla kıyasla 8.660 TL'den 10.250 TL'lik atış ile 18.910 TL'ye ulaştığı görülüyor.

Eğitim Bir-Sen'den Promosyon Açıklaması!

Eğitim Bir-Sen Atakum'un açıklaması neticesinde promosyon miktarı da ortaya çıktı. Kamuoyuna yapılan açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi:
”Mevcut ekonomik dalgalanmalar göz önüne alındığında eğitim çalışanları promosyon güncellemeleri yapılmasının zaruri olduğu kanaati ile Atakum Mem ile Kasım ayında çıkmış olduğumuz yolda eğitim camiasına yeni bir kazanım sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mevcut sözleşme feshedilmeden, herhangi bir ceza ödemeden güncelleme yapmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen il başkanımız Sayın Hamdi Yıldız, ilçe müdürümüz Sayın Mehmet İrfan Yetik ‘e, ilçe şube müdürlerimiz ve bizlere destekleriyle güç veren siz değerli üyelerimize sonsuz teşekkürler.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar