GÜNDEM

Son dakika haberi, Qnb Finansbank SMS ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 100.000 TL Ödeme yapacak

TC kimlik numarası üzerinden yapılacak olan sorgulamalar ile birlikte nakit ihtiyacı olması durumunda Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanabilmektedir.

Son dakika haberi, Qnb Finansbank SMS ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 100.000 TL Ödeme yapacak

Qnb Finansbank üzerinden nakit kredi kullanarak ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlara cep telefonları üzerinden sms ile başvurularını gerçekleştirmeleri halinde ihtiyaç kredisi ödemesi 100.000 TL olarak verilecek. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar banka kredi notu uygun olması durumunda TC kimlik numarası üzerinden yapılacak olan sorgulamalar ile birlikte nakit ihtiyacı olması durumunda Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanabilmektedir.

banka son zamanlarda yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları ile birlikte nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara diledikleri zaman ödemeler gerçekleştirerek banka müşterisi olması durumunda da internet üzerinden dilediği zaman ödeme vermektedir. Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka müşterisi olmamanız durumunda da Kredi notunuza bakılarak sizlere ihtiyaç kredisi ödemesi verilir ve banka şartlarına uygun olmanız durumunda 100 bin TL'ye kadar bu bankalar üzerinden dilediğiniz zaman ödeme alabilirsiniz.

100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Qnb Finansbank şubelerine gidecek zamanı olmayan tüm vatandaşlar nakit kredi başvurularını cep telefonları üzerinden mesaj atarak yapabiliyor. TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 50-30 numarasına göndermeniz halinde kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulama ile birlikte kredi notu uygun olan vatandaşlara 100.000 TL'ye kadar değerlendirme yapılır ve nakit kredi onayı ne kadar aldığı hakkında bilgiler verilmektedir.

Qnb Finansbank şubelerine giderek başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz gibi aynı zamanda internet bankacılığı uygulaması kullanıyorsanız qnb mobil uygulaması üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilir onaylanan tutarı da şubelere gitmeden hesabınıza yatırarak kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar