GÜNDEM

Son Dakika: Emekliye Ek Ödeme Onayı Verildi, 3 Banka Yetkili Gösterildi!

Son Dakika: Emekliye Ek Ödeme Onayı Verildi, 3 Banka Yetkili Gösterildi!

Son Dakika: Emekliye Ek Ödeme Onayı Verildi, 3 Banka Yetkili Gösterildi!

Emekli maaşı hesabınız üzerinden ek ödeme almak istiyorsunuz sizleri Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank Destek kredi ödemesi yapacağını açıkladı. ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara 50.000 TL'ye kadar devlet destekli ödeme verecek olan bu bankalar üzerinden kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri verilecek ve ödemeler hızlı bir şekilde devlet destekli olarak vatandaşların hesabına kullandırılacaktır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da daha önce duyurusu paylaşılan ve emekli olan kişilere verilecek olan ek ödemelerle ilgili sadece kamu bankalarının yetkili olacağını duyurmuştu. Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de başvurularınızı gerçekleştirerek nakit kredi alabileceksiniz ve hızlı bir şekilde bankadan ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapılan bu kredi kampanyaları ile birlikte nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan tüm vatandaşlara devlet destekli olarak 50.000 TL'ye kadar kredi ödemeleri verirken diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız için de sizlere ödemeler verecek ve nakit kredi ödemeleri daha yüksek limitlerdedir sunulacaktır. 50.000 TL kredi kullanmanız durumunda 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturabilecek ve ilk kredi taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapabileceksiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşlar için 50.000 TL'ye kadar kredi ödemelerini verecek ve nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan tüm vatandaşlara 5 dakikada sonuç verecektir. ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız kamu bankaları üzerinden başlatılan bu kampanyayı sizler de katılabilir devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar