GÜNDEM

Son dakika: Emekli müşterilerin beklediği 5100 TL ödeme haberi geldi

5100 TL ödeme almak istiyorsanız, bankadan maaş aldığınız şube üzerinden başvuru yapabileceksiniz.

Son dakika: Emekli müşterilerin beklediği 5100 TL ödeme haberi geldi

Emekli müşterilerin beklediği 5100 TL ödeme haberi geldi. 5100 TL ödeme almak istiyorsanız, bankadan maaş aldığınız şube üzerinden başvuru yapabileceksiniz. Emekli olan kişilere ödenecek olan avans limiti 5100 TL, başvuru yapan emeklilere kendi emekli maaşı almış olduğu şubeler üzerinden verilmektedir. Başvuru yapan emekliler, bu kampanyalara hemen katılabilir ve 5100 TL ödemeyi hesabına artı para olarak alabilir. 

Emeklilerin özel ihtiyaçları ve acil ihtiyaçları için yapılan kampanya, emekli maaşı aldığınız bankadan mobil uygulama ile verilecek. Emekli müşteriler, belirlenen şartlara göre bu ödemeleri alabileceklerdir. 5100 TL ödemeler ihtiyaç kredisi değil, kredili mevduat hesabı olarak sizlere verilecek ve 12 ay vadeye kadar ödemesini yapabileceksiniz...

Bankalar yaptıkları duyuruda ayrıca emekli maaşını ilk defa taşıyan kişilere de ihtiyaç kredisi verecekler. İhtiyaç kredisi alacak olan kişiler, emekli maaşına göre 200.000 TL'ye kadar ödeme alabilecektir. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 5100 TL Ödeme Haberi...

Kampanyayı ilk başlatan kamu bankaları kendi bankalarından emekli maaşı alan kişilere 5100 TL ödeme yapıyor. Ayrıca ilk defa maaşını taşıyan kişilere 750 TL'ye kadar emekli promosyonu veriyor. Ülkemizin en çok emekli müşterisi olan 3 bankası Ziraat, Vakıf ve Halkbank yaptığı bu kampanya da sadece başvuru yapan kişilere onay vereceğini açıkladı. Uygun faizlerle ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz bu 3 bankadan mobil uygulama üzerinden işlem yapabilirsiniz. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayabilir ve başvuru yapabilirsiniz. 

İş Bankası 5100 TL Ödeme ve Kredi Ödemesi

Emekli olan müşterilerin tercih ettiği bankaların başında gelen ve ülkemizde kamu destekli bankası olarak hizmet yapan İş Bankası emekli maaşını kendi bankasından alan müşterilere sürekli olarak güncel yeni kampanyalar yapmaktadır. Emekli maaşını İş Bankası üzerinden alıyorsanız 5100 TL'ye kadar nakit avans limiti başvurunuzu banka şubelerinden banka müşteri hizmetleri numarasından veya kullanıyorsanız bankanın internet bankacılığı uygulaması olan İş Cep mobil uygulaması üzerinden istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

İş Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişilere 5100 lira haricinde ayrıca 100 bin TL'ye kadar da şartsız ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi verilmektedir. Detaylı bilgileri öğrenmek istiyorsanız en yakın İş Bankası şubesine giderek işlem yapabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar