GÜNDEM

Son Dakika: Bankamatik Kartına Ödeme Limitleri Yükseldi, 25.000 TL Ödenecek

Son Dakika: Bankamatik Kartına Ödeme Limitleri Yükseldi, 25.000 TL Ödenecek

Son Dakika: Bankamatik Kartına Ödeme Limitleri Yükseldi, 25.000 TL Ödenecek

25.000 TL bankamatik kartı hesabınız üzerinden nakit kredi almak istiyorsanız Akbank ve Denizbank üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak uygun faiz oranları ile birlikte Kredi kullanabilecek ve bu bankaların başlatmış olduğu kredi kampanyası ile birlikte 36 ay vadeli ödeme alarak Kredi kullanabileceksiniz. nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyasında bankamatik kartı hesabınız üzerinden 25.000 TL nakit kredi ödemesi verilir ve başvuru yapacak olan tüm vatandaşların hesaplarına bu ödemeler hızlı bir şekilde yatırılarak kullandırılmaktadır. 25 bin TL 36 ay vadeli Kredi alacak olan kişilerin Akbank ve Denizbank üzerinden başvuru yapabilmeleri için öncelikli olarak banka müşterisi olması ve banka müşteri hesapları üzerinden düşük faizlerle kredi kullanmış olmaları gerekmektedir.

Akbank ve Denizbank üzerinden 25.000 TL kendi bankamatik kartı hesabınız aracılığıyla birlikte nakit kredi kullanmak için başvuru yapmak istiyorsanız, cep telefonunuz üzerinden SMS atarak, işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Akbank ve Denizbank üzerinden 25 000 TL kredi kampanyasında ihtiyaç kredisi başvurusu olarak katılacak olan tüm vatandaşların banka kredi puanı 1500 ve üzerinde olması durumunda onay alabilmektedir.

Sms ile başvuru yapmak istiyorsanız kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp doğum tarihinizi gün ay yıl olarak yazarak, 32 80 numarasına gönderirseniz, DenizBank Cebimde kredi kampanyasına katılmış olursunuz. Sms ile Akbank üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar ise kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp, 25000 yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına göndermesi gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar