GÜNDEM

Son Dakika: Bankamatik Kartına 50.000 TL Ödeme

Son Dakika: Bankamatik Kartına 50.000 TL Ödeme

Son Dakika: Bankamatik Kartına 50.000 TL Ödeme

Yapı Kredi Bankası tarafından bankamatik kartı hesaplarınız üzerinden ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlara uygun faizlerle ödeme verileceği açıklandı.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşları için uygun faizlerle verilecek olan bu kredilerde şartlara uygun olan tüm vatandaşlar bankamatik kartı hesapları üzerinden uygun faizlerle kredi ödemeli hemen alabilecekler ve nakit kredilerini kendi hesaplarına yatırarak kullanabileceklerdir. Yapı Kredi Bankası kredi politikalarına uygun olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda Bankamatik kartınızı 50.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi almak istiyorsanız sizler Kredi puanınızın 1200 ve üzerinde olması durumunda başvuru yapabileceksiniz.

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için yapılan bu Kredi ödemelerinde kredi işlemleri 5 dakika içerisinde hesaplarınıza yatırılır ve onaylanan bu krediler hesaplara yatırılarak hemen kullandırılır. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da bankamatik kartı hesabınızın olması durumunda ödeme alabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası 31 Mart tarihine kadar devam ettireceği Bu kampanyada uygun faizlerle vatandaşlara Kredi ödemelerini gerçekleştirirken banka müşterisi olup Kredi kullanacak olan kişileri de 50.000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde ödeme vereceğini açıkladı. sms ile Yapı Kredi Bankası üzerinden verilecek olan kredilerde Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak hızlı bir şekilde sonuç alabileceğiniz bu kampanyaya katılmak istiyorsanız bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi yazarak bu mesajı 44 11 numarasına gönderin.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar