GÜNDEM

Son Dakika Altılı Masanın Toplantısı Sona Erdi! Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kim Oldu? 6 Mart'ta Detaylar Açıklanacak!

Altılı Masanın Cumhurbaşkanlığı adayını belirleyeceği toplantısı sona erdi. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için altılı masanın adayı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı adayının ismi ne? Son dakika CHP, İYİ Parti, DEVA, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti Genel Başkanlarının ortak açıklaması...

Son Dakika Altılı Masanın Toplantısı Sona Erdi! Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kim Oldu? 6 Mart'ta Detaylar Açıklanacak!

Altılı Masanın bugün gerçekleştirmiş olduğu toplantıya ilişkin paylaşılan yazı dikkat çekti. 6 parti liderinin de imzası ile gerçekleşen ortak açıklamada Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusunun yanıtı verilmedi. 

6 Mart'ta Tekrar Toplanılacak!

6 Mart 2023 tarihinde altı parti liderinin de toplanması ve Cumhurbaşkanlığı adayının ilanı bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Adayı Ne Zaman Açıklanacak?

Yapılacan ortak açıklamada ise kamuoyuna gerekli bilgi verildi. Cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı tarih için 6 Mart 2023 gösterildi.

"Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin genel başkanları olarak 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz. Genel başkanların partilerinin yetkili kurullarını bilgilendirmeleri sonrası nihai açıklamayı 6 Mart 2023 tarihinde kamuoyu ile paylaşmak üzere Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde tekrar bir araya geleceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar