GÜNDEM

Son dakika: 5 bin TL'lik Ödemeler Emeklilere Başladı

Başvurularınızı ücretsiz olarak alacak olan bankanız tarafından verilecek 5 bin TL'lik nakit ödemeleri hemen almaya başlayabilirsiniz.

Son dakika: 5 bin TL'lik Ödemeler Emeklilere Başladı

5 bin TL'lik Ödemeler Emeklilere Başladı: Başvurularınızı ücretsiz olarak alacak olan bankanız tarafından verilecek 5 bin TL'lik nakit ödemeleri hemen almaya başlayabilirsiniz. Hesaplarınızı kontrol edebilir ve detayları hemen inceleyebilirsiniz. Başvurular sonucunda yapılacak değerlendirmelere göre verilecek olan bu tutarlar için hangi şartlara sahip olmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Hızlı bir şekilde alabileceğiniz 5000 TL'lik ödeme için emekli olmanız ve bankanızın bu hizmeti veriyor olması yeterlidir. Eğer maaş aldığınız banka tarafından böyle bir ödeme yapılmıyor ise bu durumda bankanızı değiştirebilirsiniz. Gelen son dakika haberlerine göre 5 Bin Tl'lik nakit ödemelerin detayları netlik kazanmaktadır.

Emekliye 5000 TL Ödeme

Emekli maaşının olduğu banka üzerinden ve mevcut hesaplarından artı para adı altında verilecek olan bu tutarları hemen kullanmaları mümkün olacaktır. Nakit ödemeyi almak ve bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin hemen adım atmaları mümkün olacaktır. Şubelere gitmekle vakit kaybetmek yerine doğrudan başvuruları yapabileceğiniz mobil uygulamalardan faydalanabilirsiniz. Mobil bankacılık imkanı sayesinde emekli maaşınız üzerinden hemen alabilir ve harcamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere 5 Bin TL

Online bankacılık hizmetlerini kullanmanız halinde nakit ödemelerinizi alabilirsiniz. Ziraat Bankası'ndan maaş alan emeklilere bu imkanlar sunulmaktadır. Mobil uygulama ile emekli maaşınızın ait olduğu hesabı açabilir ve artı para başvurunuzu yapabilirsiniz. Onay almanızın ardından banka kredinizin de uygun olmasıyla birlikte hemen kullanabileceğiniz tutarlara sahip olabilirsiniz. Kullanacağınız kadar parayı uygun faizlerle ödeme yapabileceğiniz bankanız tüm şartları sizlerle paylaşacaktır.

Garanti Bankası'ndan Emekliler İçin Nakit Ödeme

Emeklilere Garanti Bankası aracılığıyla sunulan 5 bin TL değerindeki nakit ödemeyi alabilirsiniz. Garanti Bankası müşterisi olmanız halinde online bankacılık sistemi ile bu hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Artı para alabilmek için şifrenizle giriş yapmanız ve başvuruda bulunmanız yeterli olacaktır. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak sesli olarak taleplerinizi iletebilirsiniz. ATM'ler üzerinden de artı para için başvuru yapılmasına olanak verilmektedir.

Halkbank'ın Nakit Ödemeleri Başladı

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank aracılığıyla emekli maaşını alan kişilere şubelere gitmeden artı para hizmeti verilmektedir. Düzenli olarak ödemekte olduğunuz artı para hizmetlerini yüksek limitten ve düşük faiz oranları ile almanıza olanak verilecektir. Maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız, yapacağınız değişiklik ile promosyon almaya hak kazanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar