GÜNDEM

Son dakika: 18 yaş üzerine 10.000 TL ödeme olacak, Kamu bankaları verecek!

Son dakika: 18 yaş üzerine 10.000 TL ödeme olacak, Kamu bankaları verecek!

Son dakika: 18 yaş üzerine 10.000 TL ödeme olacak, Kamu bankaları verecek!

18 yaş üzerinde olan vatandaşlar için yapılacak olan 10.000 TL kredi ödemesi için duyuru kamu bankaları tarafından yapıldı. mart ayı sonuna kadar devam edecek olan bu Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara 18 yaş üzerinde olmaları durumunda 10.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi verilecek ve başvurular 36 ay vadeli olarak bankalar üzerinden yapılmaktadır.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları üzerinden gerçekleştirilecek olan bu Kredi kampanyalarından faydalanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirilirken banka müşterisi olup Kredi ödemelerini internet üzerinden olacak vatandaşlara da kolaylık sağlanmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank 18 yaş üzerinde olan herkesin bireysel müşteri olması durumunda ve düzenli olarak bir geliri olması durumunda 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu için hemen aynı gün içinde işlem yapacağını duyurdu. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank 10.000 TL haricinde de vatandaşları yüksek limitli krediler vermeye devam edecek.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank gibi kamu bankaları en çok tercih edilmesinin sebebi devlet bankası olması ve düşük faiz oranları ile birlikte Kredi vermiş olmasıdır. bankalardan icralık ve avukatlık gibi bir durumu olmayan herkes başvurularını gerçekleştirerek kamu bankaları üzerinden diledikleri zaman kredi başvurularını yapabilmektedirler.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank kredi başvurularını banka şubeleri üzerinden alırken aynı zamanda Kredi işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlara şubelere giderken banka hesapları olması durumunda sadece kimlikleriyle birlikte gelir belgesiz olarak bireysel müşteri temsilcisi üzerinden kredi kullandırmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar