GÜNDEM

Son dakika: 0.49 faizli nakit kredi imkanı sağlanacak

Halkbank kredi notu düşük olan kişilere 0.49 faiz oranı ile kredi imkanı sağlıyor.

Son dakika: 0.49 faizli nakit kredi imkanı sağlanacak

Halkbank kredi notu düşük olan kişilere 0.49 faiz oranı ile kredi imkanı sağlıyor. Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere yeni bir kampanya duyurusu bu sabah itibariyle yapıldı. Halkbank yapmış olduğu kampanya duyuyorsun da 0.49 faiz oranları ile birlikte Kredi notu düşük olan kişilere 10.000 TL'ye kadar kredi verileceğini duyurdu. Halkbank üzerinden yapılan bu duyuru ile birlikte 0.49 faiz oranları ile işlem yapacak olan kişilerin belirtilen şartları uygun olması gerekmekte. 

Halkbank Türkiye'de kamu Bankası olarak hizmet veren bir kuruluş olması durumundan dolayı en çok tercih edilen bankaların başında gelmektedir. Halkbank bireysel ve ticari krediler de en çok başvuru alan bankalardan birisidir. Halkbank bireysel ve ticari krediler ile birlikte başvuru yapacak olan kişileri de hemen Kredi sonucunu sizlere sunacaktır. Halkbank yapmış olduğu bu son kampanyada Kredi notu düşük olan kişiler hemen kredi onayı alabilir ve sonucunu da hemen öğrenebilirler. 

Halkbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank kredi notu düşük olan kişilere 0.49 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi başvurusu banka şubelerinden yapılmaktadır. 36 ay vadeye kadar 10 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak olan kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli olarak kredilerine hemen kullanabileceklerdir. 10.000 TL kredi kullanmak isteyen kişiler 0.49 faiz oranları ile kredi almak istiyorlarsa bu bankadan maaş almaları şartı vardır. 0.49 faiz oranları ile kredi kullanacak olan kişilerin sigortalı olarak Bir işyerinde çalışıyor olması durumunda ise bu iş yerinde 12 aydır sigorta primlerinin yatmış olması gerekmektedir. 

0.49 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin emekli olmaları durumunda kredi başvurusu yapmadan önce bu bankadan maaş alıp almadıklarını Banka sorgulama yapacaktır. 10.000 TL'ye kadar kredi notu düşük olan kişiler emekli olması durumunda hemen onay alırken eğer yüksek limitli kredi kullanmak istiyorsanız da bu bankadan istediğiniz zaman emekli maaşınızı taşımanız durumunda kredi onayı alabileceksiniz. 10.000 TL'ye kadar yapılacak olan kredi başvurusu sonucunda ilk taksit ödemesinde 90 güne kadar ertelemede yapılmaktadır. Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden veya bankanın resmi mobil uygulaması üzerinden kredi başvurunuzu istediğiniz zaman yapabilir onaylanan krediyi  istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum