GÜNDEM

ŞOK'tan Alışveriş Yapanlara 40 TL İndirim Fırsatı! Market Alışverişleri Ucuzlamaya Başladı!

ŞOK markete gelip alışveriş yapanlar 40 TL indirim hakkı elde ediyor. Bu da ürünleri daha ucuza satın almanızı sağlayacak. Marketin Ramazan ayındaki kampanyasına ilgi büyük. İşte 40 TL indirim için şartlar ve detaylar...

ŞOK'tan Alışveriş Yapanlara 40 TL İndirim Fırsatı! Market Alışverişleri Ucuzlamaya Başladı!

ŞOK, İşCep veya Maximum Mobil aracılığıyla yapılan alışverişler oldukça kazançlı hale geldi. Eğer ŞOK marketleri üzerinden 400 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız 40 TL indirim hakkında sahip olacaksınız. Peki kampanya şartları nelerdir? Alışverişlerde indirim hakkı için detaylar ortaya çıkıyor.

40 TL İndirim Nasıl Alınır?

Kampanya ile ilgili yapılan resmi açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verildi:
“Maximum Mobil'den veya İşCep'ten ŞOK Market Kampanyası'na katılın, 11 Mart-10 Nisan 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Şok Marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk market alışverişinize 40 TL MaxiPuan Kazanın!” Bu da demek oluyor ki kampanyaya katılmak ve 40 TL indirimi alabilmek için 10 Nisan'a kadar başvurmanız gerekecek. İki farklı uygulamanın birini kullanarak işlemleri tamamlamalısınız.

Geçerli Olan Kartlar

Kampanya kapsamında geçerli olacak alışverişte indirim kazanabileeğinzi kartlar ise İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar olarak açıklandı. Öte yandan Cepteşok, ŞOK resmi internet sitesi veya şubeleri üzerinden alışveriş yapmanız gerekecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar