KULİS

SKY Türk 360'ta alarm zilleri çalıyor!

TMSF yönetimindeki Sky Türk 360'da yaşanan maaş ve reklam geliri sorunu büyürken kanalın Genel Müdür'ü de kapıya kondu...

SKY Türk 360'ta alarm zilleri çalıyor!
GAZETECİLER.COM
TMSF'nin el koyduğu medya varlıklarından SKY Türk 360'da işler iyice sarpa sarıyor. Üçlü konsorsiyomun kanalı satın almaktan vazgeçmesiyle derinleşen kriz büyüyerek sürüyor.

REKLAM GELİRİ DİBE VURDU, DELİK BÜYÜDÜ!

Borç batağına saplanan, çalışanların maaşlarını ödeyemeyen kanalı düze çıkarmak için kolları sıvaya TMSF'nin evde yapdığı hesap çarşıya uymadı. Gazeteciler.com'a gelen bilgilere göre SKY Türk 360'ın reklam gelirlerinde ciddi bir düşüş yaşandığı bilgileri gelirken 1 milyon liralık havuzun 400 bin liraya kadar gerilediği öğrenildi.

GENEL MÜDÜRÜ DE KOVDULAR!

Kanalın bütçesindeki delik giderek büyürken bir gelişme de Sky Türk'ün idari yapısında yaşandı. TMSF'nin Akşam ve SKY Türk'ün başına atadığı Cengiz Özdemir, SKY Türk Genel Müdürü Tolga Alişoğlu'nu kovdu. Kanala geldiği günden itibaren yaptığı işler ve dunduğu katkıyla dikkat çeken Alişoğlu'nun kovulması çalışanlar tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. Kovulma kararını Twitter'da duyuran Alişoğlu bir yorum yapmaktan kaçınırken "skyturk 360 yolculuğum burada bitti" dedi.

Deneme
ÇOK OKUNANLAR