GÜNDEM

Skandal doktor Ali Edizer'den '128 milyar dolar' tehdidi! 'Önce sizi buharlaştırırdık...'

GATA Başhekim Yardımcısı iken yaptığı skandal paylaşımlarla tüm Türkiye'nin tanıdığı isim haline gelen Ali Edizer yeni bir skandala daha imza attı. Edizer, "128 milyar dolar nerede?" diye soranlara "buharlaştırma" tendidi savurdu.

Skandal doktor Ali Edizer'den '128 milyar dolar' tehdidi! 'Önce sizi buharlaştırırdık...'

GATA'da başhekim yardımcısı iken "Boşanacağınıza ikinci eş alın" diyen, laiklik karşıtı paylaşımlarıyla öne çıkan Ali Edizer önce görevden alınmış, ardından da doktorluk mesleğinden ihraç edilmişti. Geçtiğimiz aylarda Ali Edizer, göeve geri dönmüş ve Ankara'da bir hastanede doktorluk yapmaya başlamıştı. Edizer şimdi de CHP'nin öncülüğünü yaptığı "Merkez Bankası'nın 128 milyar doları nerede?" diye soranları "buharlaştırmakla" tehdit etti. 

Sosyal medyadan tepki çeken paylaşımlarına devam eden Ali Edizer,  "128 milyar dolar ne oldu?" diye soranlara buharlaştırma imalı mesajla yanıt verdi. Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşımı ölüm tehdidi olarak yorumladı.

Eski başhekim yardımcısı Ali Edizer 128 milyar dolar tartışmalarına buharlaştırma ile dahil oldu. Edizer Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizim 'buharlaştırmak' gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi" dedi.

Önce 'buharlaştırma' sonra 'köpek sürüsü'

Tepkiler üzerine Ali Edizer sosyal medya hesabını kilitleyip, “Şimdi köpek sürüsünün saldırısını bekliyorum ya hesabı kilitleyeyim” dedi.

Hemen ardından önceki paylaşımını savunan bir açıklama yaparak “Bunun sıkan ya da dal bir tarafı yok. Siz buharlaştırmaktan neyi kast ettiyseniz biz de aynı dalı aynı frekansta ve skanda size aksettirdik” dedi.

GATA’da görevinden alınan Ali Edizer, menzil tarikatına yakın olduğu iddia edilerek siyasetin gündeminde yer etmiş ve tartışmalara neden olmuştu.

Ayi Edizer 2. eş açıklamasında ne demişti? 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olan Edizer, geçen ekim ayındaki bir paylaşımında, “İnsan yuvasını yıkar mı” diyerek eşlerini aldatan erkeklerin ‘ikinci eş’ almasını tavsiye etmiş, “Medeni Kanun’la zaten mücadele ediyoruz” demişti.

Önce açığa alındı sonra yeniden göreve döndü

Edizer daha sonra Sağlık Bakanlığı tarafından görevden alın, tabiplik görevinden de açığa alınmıştı. Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle kadrosu Ankara’daki Güdül Devlet Hastanesi’ne gönderilen Edizer hakkında idari soruşturma başlatılmıştı.

Cumhuriyet’in haberine göre Edizer’in 9 Mart’ta Güdül Devlet Hastanesi’nde yeniden göreve başladı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar