GÜNDEM

Sivasspor UEFA Konferans Ligi'ne 4-1 Mağlup Olarak Veda Etti!

Sivasspor UEFA Konferans Ligi son 16 rövanş maçında Fiorentina'ya 4-1 kaybetti. Maçta bir kırmızı kart gösterilirken, maçın ilerleyen dakikalarında sahaya giren bir taraftar Fiorentina futbolcusuna saldırdı. Sivasspor, hem maçı kaybetti hem de büyük bir ceza ile karşı karşıya.

Sivasspor UEFA Konferans Ligi'ne 4-1 Mağlup Olarak Veda Etti!

Sivasspor, sahasında Fiorentina ile karşı karşıya geldi. Ülke temsilcimiz, maçı 4-1 kaybederek UEFA Konferans Ligi'ne veda etti. Maçta oldukça yoğun bir tempo vardı. 35. dakikada ilk golü Erdoğan Yeşilyurt attı ve 1-0 öne geçtik. Ancak sonrasında gelen talihsizliikler ve ani ataklarla toplamda 4 gol yedik.

Fiorentina 4 Golle Dönüş Yaptı!

Fiorentina ekibi, Arthur Mendonça Cabral'ın 44. dakikada attığı gol ile beraberliği yakaladı. Sonrasında ise Nikola Milenkovic'in 62. dakikada Dimitris Gutas'ın 78. dakikada (kendi kalesine) ve Gaetano Castrovilli'nin 89. dakikada attığı gol ile maç 4-1 sona erdi. İtalyan temsilcisi, yüksek gollü zafer ile ülkesine döndü.

81. Dakikada Kırmızı Kart Gördük!

Sivasspor Fiorentina maçının 81. dakikasında Hakan Arslan'ın kırmızı kart görmesi ile birlikte Yiğidolar büyük yara aldı. Bu dakikadan sonra ise maçı toparlamak daha da zor oldu. 10 kişi mücadele eden Sivasspor, bu süre zarfında bir gol daha yemiş oldu.

Takıma Ceza Gelebilir!

Sivasspor maçında sahaya giren bir taraftar, Fiorentina futbolcusu Alessandro Bianco'ya yumruk attı. Futbolcu, maç sonu yaralı halde fotoğraf paylaştı. Sivasspor'a nasıl bir ceza verileceği ise henüz netleşmiş değil.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar