GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Şirin Payzın

CNN Türk

Şirin Payzın
CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programı dün akşamın en ilginç programlarından biri oldu.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın gündeme getirdiği yüzde 10 baraj sistemi programda konuşuldu.

SELVİ, TEZCAN'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Programda Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan arasında çok sert bir tartışma yaşandı.

Tezcan'ın Selvi'ye yönelik olarak sarfettiği "Siz zaten Yeni Şafak Ankara Temsilcisi değil, AKP Ankara temsilcisiniz" sözleri tansiyonu yükseltti. Selvi ayağa fırlayıp CHP'li Tezcan'ın üzerine yürüdü.

Deneme

TAŞ, SELVİ'NİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ


Programın sonlarına doğru, ÖDP genel başkanı Alper Taş ile  gazeteci Nevzat Çiçek'e hitaben konuşurken bir anda araya giren Abdülkadir Selvi'nin "Bırakın, bırakın" demesine öfkelendi.   Taş, "Biraz saygılı olun. Biraz saygılı davanın... Çok küstahça davranıyorsunuz." diyince ipler koptu.  "Lafını geri al, terbiyesizlik etme" diye yanıt veren Selvi "Küstahlık lafını alır ağzına yapıştırırım” yanıtı üzerine Alper Taş ayağa kalkarak Selvi'ye doğru yürümek istedi.

Deneme

Programın moderatörü Şirin Payzın, ekrandaki 6 erkeğin zaman zaman birbirinin üzerine yürümesine yol açacak kadar gerildikleri programda, herşeye rağmen dengeli, tarafsız ve eşit davranmayı başardı. Üstelik sinirlerine hakim olmayı da becerdi.

Mesut Yar'ın twitter'da yazdığı gibi, kimseye "girişmeyen", sinirlerine hakim olan, konuklarının da hakim olması için çaba sarfeden Şirin Payzın da günün televizyoncusu oldu.

Deneme



ÇOK OKUNANLAR