POLEMİK

Şirin Payzın, Vahdettin İnce'yi neden çağıramadı?

Şirin Payzın, kendi programında "çocukların evlendirilmesini" savunan Karar yazarına "kadın dernekleri ile aynı programa davet edeceğim" dedi ama edemedi...

Şirin Payzın, Vahdettin İnce'yi neden çağıramadı?

Türkiye son günlerde Karar gazetesi yazarı ve AK Parti eski milletvekili adayı Vahdettin İnce'nin şok sözlerini tartışıyor.

Tartışma, CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın programında Vahdettin İnce'nin "çocuk yaştaki kızların evlendirilmesini savunması" üzerine alevlenmişti.

O programda Şirin Payzın, Vahdettin İnce'ye,  "Size şu anda söz hakı vermeyeceğim. Bunu uzmanları çağıracağım programda yapacağım" dedi.

Şirin Payzın'ın bu sözleri unutulmaya yüz tutmuştu ki, Yeniçağ gazetesi yazarı Burhan Ayeri unutturmadı.

Burhan Ayeri, "Peki ne oldu da İnce'yi tekrar davet etmedi? Payzın, sosyal medyadan o kadar protesto yedi ki cesaret edemedi, korktu." dedi.

İşte Burhan Ayeri'nin o yazısı:

O ADAMLARIN KONUŞABİLMESİ ÜZÜCÜ!

Yazmayacaktım. Ne zaman ki Ahmet Hakan'ın dünkü yazısını okudum, fikir değiştirdim. Pedofiliye karşı direniş adeta kalkışmaya dönüştü. Bunlara tam destek sloganı atıyorum. Daha regl olmamış kızların evliliğine -tecavüz edilmesine- yeşil ışık yakanların konuşabilmesi üzücü.

YA BUNLARI KONUŞTURANLARA NE DEMELİ?

Bunlara söz hakkı verip sonra yüklenme tezgahına girişenlere ne demeli? En fazla tepki toplayan isim Vahdettin İnce. Nerede ise "altıbağlı çocuklar"ın nikahına izin verecek kafa yapısıyla beni rahatsız ediyor. Saplantısına, dinlerin en mükemmeli olan İslamiyetle cevaz vermeye çalışması çıldırtacak hale getirdi.

VAHDETTİN İNCE'NİN MENEJERİ ŞİRİN PAYZIN

Menejeri Şirin Payzın'a da bir iki laf etmek istiyorum. Adamı ne olduğunu bilerek programına çağırıyor. Ortalık karışınca "sözünü kesme numarası"na yatıyor. Amacı belli; izlenme payını arttırmak. Finalde de, "Size şu anda söz hakı vermeyeceğim. Bunu uzmanları çağıracağım programda yapacağım" demesini kim yutar? Peki ne oldu da İnce'yi tekrar davet etmedi? Payzın, sosyal medyadan o kadar protesto yedi ki cesaret edemedi, korktu.

REYTİNG UĞRUNA İNSANLARI ÇILDIRTAMAZSINIZ!

Rating uğruna insanları çıldırtamazsınız. Sosyopatların reklamında ısrar daha beter. Ahmet Hakan'ın cam sehpaların kırılmasında kalan taktiği bile Şirin Payzın'ın yanında "daha az tehlikeli". Bu kafalar ülkeyi yönlendiremez. Hele, "Genel Yayın Müdürü" asla olamazlar. Bunu da Damat Bey iyi anlamalı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar