GÜNDEM

Sınav Şartı Olmadan Belediyede Çalışabileceksiniz! Yüksek Maaşlı İş İlanı İçin Bilgi Verildi!

Sınav şartı olmaksızın başvuru yapabileceğiniz iş ilanı belediyeden geldi. Sigortalı olarak yüksek maaşlı şekilde çalışmak istiyorsanız sizler için detayları paylaştık. İş başvuru şartları neler? Aylık kaç TL maaş ödemesi yapılacak? Eyüp Belediyesi'nden iş ilanı duyurusu...

Sınav Şartı Olmadan Belediyede Çalışabileceksiniz! Yüksek Maaşlı İş İlanı İçin Bilgi Verildi!

Belediye personel alımlarına ilişkin resmi açıklama geldi. Sigortalı olarak yüksek maaşlı çalışmak isteyenler hemen başvuruda bulunuyor. Eyüp Belediyesi, alımlara dair detay da verdi. Yaş sınırının bulunduğu iş ilanında KPSS şartı da olacak mı merak konusu haline geldi.

KPSS Şartı Aranmıyor!

KPSS'ye girmenizin iş başvurusunda herhangi bir önemi olmayacak. Dolayısıyla KPSS şartsız iş ilanı hakkında Eyüp Belediyesi'nden gelen açıklamaya yer verelim: "Kurumsal bir restoran zincirinde vardiyalı çalışabilecek, 20-45 yaş arası ve en az ilköğretim mezunu, temizlik personeli, kasap, garson, komi ve mutfak personeli alımları yapılacaktır."

Ne Kadar Maaş Ödenecek?

Kurumsal restoran zincirinde çalışma karşılığında ödenecek maaşın ise 11.056 TL olduğu ortaya çıktı. Sigortalı olarak çalışmak isteyen ve bununla birlikte yüksek maaş arayanlar için başvurular açıldı. 20 yaş üstündeki bireylerin başvuru yapabileceği ifade edildi. 45 yaşından altında olmanız gerektiğini de belirtelim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum