GÜNDEM

Sinan Burhan: Ankara'da 2 milyar krediye onay verdik, Mansur Yavaş bir park bile yapmadı

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı ve Ankara Ak Parti Belediye Meclis üyesi Sinan Burhan, seçilmiş belediye başkanlarına işleyişte sorun çıkarıldığı iddialarına ilişkin Fox Haber'de uyarılarda bulunan İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği mesajda "Cumhur İttifakı olarak Ankara'da 2 milyar krediye onay verdik, Mansur Yavaş bir park bile yapmadı" dedi.

Sinan Burhan: Ankara'da 2 milyar krediye onay verdik, Mansur Yavaş bir park bile yapmadı

FOX ekranlarında sunduğu Çalar Saat programında, seçilmiş belediye başkanlarına işleyişte sorun çıkarıldığı iddialarına ilişkin açıklamalar yapan gazeteci İsmail Küçükkaya kendisine bu konuya ilişkin iletilen bir mesajı da canlı yayında okudu.

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı ve Ankara Ak Parti Belediye Meclis üyesi Sinan Burhan, gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Bu mecliste Mansur Beyin 700 milyonluk kredi isteğine destek olduk. Ak Partili ve MHP'li üyeler olarak, bu güne kadar kendisine toplam 1 milyar 770 milyon liralık destek verdik. Belediye Meclisi'nde kararların yüzde 98'ini oy birliğiyle aldık, alıyoruz. Kendisini engellemiyoruz. Ankara hepimizin."

"2 MİLYAR KREDİYE ONAY VERDİK MANSUR YAVAŞ BİR PARK BİLE YAPMADI"

Burhan, bu anları sosyal medya hesabından "Sn Mansur Yavaş’ın Ankara’da bir tek dikili ağacı yok. Cumhur ittifakı olarak 2 Milyar krediye onay verdik. Bir tek park bile yapmadı. Başarılı olduğuna İsmail Bey’i de inandırmış. Ama gerçekleri açıkladık.⁦ ismail Bey cevabımıza yer verdi. Algı çöktü" notuyla paylaştı.⁩

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum