DİZİ DÜNYASI

Sina Koloğlu: Öğretmen'de genç oyuncu yetersizliği yaşanıyor

Milliyet gaetesi yazarı Sina Koloğlu'na göre "Öğretmen" dizisinde "daha yetenekli bir ekip beklentisi kaçınılmaz su yüzüne çıktı."

Sina Koloğlu: Öğretmen'de genç oyuncu yetersizliği yaşanıyor

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, FOX TV'de yayınlanan "Öğretmen" dizisinde genç oyuncu yetersizliği yaşandığını söyledi. Koloğlu, "daha yetenekli bir ekip beklentisi kaçınılmaz su yüzüne çıktı" dedi:

Ekrandaki değişik işlerden biri ‘Öğretmen’... Ahlak sorgulaması, sosyal medya eleştirisi, düzen ve adalet çelişkisinin sunumu simgeler üzerinden veriliyor. Selin’in’ (Bensu Uğur) ünlü bir oyuncu, şöhret için şebeke lideri Apo’yla ilişkisini, “Param, şöhretim, fanlarım olur”la açıklıyor. Sonra yalnızlığını, sığınacak limanı Apo’da bulduğunu söylüyor. Hepsi çok bildik ve hepimizin, “Zaten sonu böyle olacaktı” diye kestirip atacağımız bir hayat hikayesi. Ama Akif öğretmen (İlker Kaleli) kolay olmayanı seçiyor. “Seni yargılayacak konumda değiliz (...) Kim bilebilir senin ne yaşadığını. Hepimiz güven arıyoruz. Çözüm aradın (...) Denedin, yanılarak, utanarak deneyeceğiz (...)Taa ki gurur duyacağımız bir hayatımız olana dek. Sen kötü değilsin” duyuluyor. Bu diziden çıkacak en önemli ders, genç oyuncu yetersizliği. Önemli sahneleri bu genç cast götürdü. “Götürmeye çalıştı” diyelim ve daha yetenekli bir ekip beklentisi kaçınılmaz su yüzüne çıktı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar