DİZİ DÜNYASI

Sina Koloğlu Arıza'yı yazdı

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Show TV'nin yeni dizisi Arıza'nın ilk bölümüne ilişkin izlenimlerini bugünkü köşesine taşıdı.

Sina Koloğlu Arıza'yı yazdı

Milliyet gazetesi Sina Koloğlu bugünkü köşesinde Arıza'yı yazdı. "Ekip, Tolga Sarıtaş, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner ve Ayça Ayşin Turan’la iyi bir ‘başrol ekibi’ kurmuş. Ekip için AB de izleyebilir bir süre" dedi:

Sadece bir sahnesi ‘Arıza’nın mesajının özeti gibiydi... ‘Ohh, içimin yağları eridi ne dövdü adamı’ sahnesi. Burak, (Olgun Toker) mafya ortamının psikopat karakteri. Babasının can dostu Haşmet’in (Ahmet Mümtaz Taylan) kızı Halide’ye aşık. Kahramanımız Ali Rıza, bir taksi şoförü. Otomobiline binen kızımız Halide’yi “Bir konuşalım” diyerek zorla arabadan indiriyor ve darp ediyor. Şoförümüz dışarı çıkıyor korumalar ve kendisi dahil, tümünü bir güzel dövüyor. Ali Rıza, komando olarak askerlik yapmış, üzerine bir de Genelkurmay’dan madalya almış biri. Zenginler güçlüler ve de kötü yoldan para kazananlara karşı bizim adımıza ‘halk kahramanı olarak’ duruyor Ali Rıza. Severiz böyle hikayeleri. Sonuçta hayatın içinde yok mu bunlar? Haberlerde okumuyor muyuz? Ekip, Tolga Sarıtaş, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner ve Ayça Ayşin Turan’la iyi bir ‘başrol ekibi’ kurmuş. Ekip için AB de izleyebilir bir süre.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar