TV HABER

Şimdi de formatı değişti! CNN Türk kendi ayağına neden sıkıyor?

CNN Türk Hande Fırat'ın moderatörlüğünü yaptığı, reytinglerde iyi ve başarılı olan programı Gece Görüşü'nün formatını neden değiştirdi?

Şimdi de formatı değişti! CNN Türk kendi ayağına neden sıkıyor?

Gece Görüşü CNN Türk'ün en başarılı programlarından birisi.

2 yıldır yayında olan program Hande Fırat'ın moderötürlüğünde yayınlanıyor ve yeni dönemin ilk programı da dün akşam yayındaydı.

Yayındaydı ama öğrendik ki formatı değişmiş. Hande Fırat yayında bundan sonra sabit konuklarla değil değişen konuklarla devam edeceğini duyurdu Gece Görüşü'nün.

İyi de hem CNN Türk'te hem de diğer haber kanallarında bu formatta zaten bir dolu tartışma programı var.

Gece Görüşü'nü diğer yayınlardan ayıran Ankara kulislerinin ve Türkiye'nin nabzını tutabilen isimlerin her hafta gündemi konuşmasıydı. Üstelik farklı görüşlere sahip konuklar.

Programın reyting başarısı da buradan geliyordu aslında.

Kavganın, görüşlerin çatıştığı bir tartışma olmaktan çok bilginin ve kulislerin yarıştığı bir programdı. Özellikle Gürkan Hacır ve Abdulkadir Selvi programda nerdeyse kulis şov yapıyorlardı. Birçok yeni bilgiyi buradan öğreniyordu izleyenler.

Hatırlarsınız Gece Görüşü ilk başladığında Hande Fırat'ın sabit konukları İsmail Saymaz ve Nevzat Çiçek, program kendi alanında her hafta reyting birincisi olmasına rağmen gönderilmişti.

Sonrasında ise Hande Fırat, gazeteciler Abdulkadir Selvi, Gürkan Hacır, Murat Çelik ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin ile yoluna devam etti. 

Şimdi ise duyduğumuza göre kanal Gürkan Hacır'la yollarını tamamen ayırmış. 

Formatı da değiştirerek, her hafta başka konuklarla karşımıza çıkacak bir program haline dönüştürmüş. 

Tekrar sormak istiyoruz;

İyi de neden?

Reytingleri iyi, konukları sevilen, gündeme kulisleriyle katkı sunan bir tv programı, üstelikte ortalık muadilleriyle kaynayan bir format değişikliğine neden gider?

CNN Türk neden kendi reytinglerine bu kadar düşman?


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar