GÜNDEM

"Şimdi beni konuşturmasınlar' diyen Barış Yarkadaş canlı yayında ağzından kaçırdı : HDP ve İYİ Parti...

CHP'li eski Milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayında bombayı patlattı. "Şimdi beni konuşturmasınlar" deyin Barış Yarkadaş "HDP'li seçmenlerin katkısıyla seçilen büyükşehir belediyelerinden ihale alıyorlar. Tek tek biliyorum beni konuşturmasınlar." dedi.

İYİ Parti ile CHP arasındaki 'HDP'ye bakanlık verilebilir' polemiğine ilişkin Barış Yarkadaş bomba bir değerlendirmede bulundu.

İYİ Parti'lilerin HDP oylarıyla seçilen belediyelerden ihale aldığını belirten Barış Yarkadaş, "şimdi beni konuşturmasınlar deyip şunları söyledi:

-"Şimdi siz HDP'li seçmenin yerel seçimde oyunu alacaksınız, HDP'li seçmenlerin katkısıyla seçilen büyükşehir belediye başkanlıklarının dağıttığı dairelerin daire başkanları olacaksınız, genel müdürleri olacaksınız, yakın çevreniz büyükşehir belediyelerinden ihale alacak. Tek tek biliyorum bana söyletmesinler. Beni konuşturmasınlar."

-"HDP'yi meşru saymıyorsan kardeşim o zaman HDP'lilerin verdiği katkı ile seçilen belediyelerde daire başkanlığı da yapmayacaksın genel müdürlüğü de kabul etmeyeceksin. Bu nasıl siyasi tavırdır"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar