DİZİ DÜNYASI

Sihirli Annem dizisi Exxen için yeniden çekilecek

Özellikle çocuklar için fenomen dizilerden biri olan Sihirli Annem, Acun Ilıcalı'nın online dizi platformu Exxen için yeni bir kadroyla yeniden çekilecek. Fakat bu durum eski oyuncu kadrosunu küstürmüş durumda.

Sihirli Annem dizisi Exxen için yeniden çekilecek

Özellikle çocuklar için fenomen dizilerden biri olan Sihirli Annem, Süreç Film tarafından Acun Ilıcalı'nın online dizi platformu Exxen için yeni oyuncu kadrosuyla yeniden çekilecek.

SENARİST GAMZE ÖZER: ESKİ OYUNCULARLA HELALLEŞTİK

Dizinin senaristi Gamze Özer, konuyla ilgili Instagram'dan yaptığı canlı yayında dizinin eski kadrosundan helallik aldıklarını açıkladı ve eski ekipte Metin Serezli, Mümtaz Sevinç ile Defne Joy Foster gibi vefat edenler, yaş alan ve yaşlanan oyuncular olduğu için diziyi yeni bir kadroyla çektiklerini açıkladı.

ESKİ OYUNCULAR KIZGIN

Öte yandan iddialara göre dizinin yeniden çekileceğini ve yeni oyuncularla anlaşılacağı eski oyunculara söylenmedi. Bu iddiaları kuvvetlendirense eski oyunculardan gelen açıklamalar. Sihirli Annem'in Betüş'ü İnci Türkay Instagram'dan yaptığı açıklamada "Sihirli Annem dizisinin yeni bir kadroyla yeniden çekileceğini sosyal medyadan öğrendim" dedi ve duruma sitem etti. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

❤️Ali nin Annesi❤️ (@inciturkay)'in paylaştığı bir gönderi ()

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar