GÜNDEM

Sıfır Taşıt Kredi Limiti 1,5 Milyon TL Oldu! Halkbank'tan Bakanlık Onaylı Düşük Faizli Kredi Teklifi!

Sıfır taşıt ihtiyacı olan vatandaşlara özel 1,5 milyon TL'lik Halkbank kredisi sunuldu. Kredi limiti bir anda artırıldı. Üstelik vade sayısı da 84 ay olarak belirtildi. Detaylarıyla birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin açıklamaları yayınlandı.

Sıfır Taşıt Kredi Limiti 1,5 Milyon TL Oldu! Halkbank'tan Bakanlık Onaylı Düşük Faizli Kredi Teklifi!

Sıfır taşıt kredisi için Bakanlıktan önemli bir açıklama geldi. Halkbank'tan kredi çekmek isteyenler, limiti yükseltilen kredi paketini inceliyor. İşyeri açma ve taşıt kredisinde artık 1,5 milyon TL'lik krediyi kullanabileceksiniz. Hazine ve Maliye Bakanı, bu doğrultuda bir açıklamada bulundu.

Halkbank Taşıt ve İşyeri Kredisi Detayları

Esnafların işleri için taşıta ihtiyaç duymasından ötürü önemli bir karar alınd. Sıfır araçlar için kredi vadesinin 84 ay olması ve limitinin ise 1,5 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verildi.

"Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında esnaf ve sanatkarlarımıza toplam 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağız. Esnafımızın hizmetine sunulacak krediler, 60 ay vadeye kadar uygun taksitlerle ve yüzde 7,5 faiz oranı ile kullandırılacaktır. Kredilerin şahıs üst limitlerini de 500 bin liraya yükseltiyoruz. Buna ek olarak, İş yeri Edindirme ve Taşıt Kredi limitini de 1,5 milyon liraya yükseltiyoruz"

Kredi Başvuruları Başladı!

Halkbank aracılığıyla 1,5 milyon TL İş yeri Edindirme ve Taşıt Kredi paketine başvuru yapabileceksiniz. Kamu bankası, esnaflara en iyi şekilde hizmet vermek için elinden geleni yapıyor. Detaylar ve çok daha fazlasına bankanın resmi internet sitesi üzerinden ulaşmak mümkündür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar