GÜNCEL

Show TV’den CNN Türk’e flaş transfer! Hangi ekran yüzü kadroya katıldı?

Show TV'de Hafta Sonu Ana Haber bülteni sunuculuğu da yapan başarılı muhabir Meltem Bozbeyoğlu, bundan sonra CNN Türk'te olacak.

Show TV’den CNN Türk’e flaş transfer! Hangi ekran yüzü kadroya katıldı?

Medya sektöründe yıllardır çeşitli kurumlarda muhabir olarak görev alan, en son Show TV bünyesinde önemli haberlere imza atan Meltem Bozbeyoğlu, CNN Türk ile anlaştı.

Başarılı muhabir, CNN Türk’te haber bülteni sunacak.

MELTEM BOZBEYOĞLU KİMDİR?

5 Aralık 1992’de doğan Meltem Bozbeyoğlu, ilköğrenim ve lisenin ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü dereceyle bitirdi. İstanbul Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olan Meltem Bozbeyoğlu, okul stajlarını basın sektöründe tamamladı.

İlk başta 2012’de Anadolu Ajansı’nda spor servisinde haber yazan Meltem Bozbeyoğlu, 2 yıl kadar burada kaldı. Daha sonra TRT’de yayınlanan Spor Kritik programında rejide görev aldı. Diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. 

İstanbul Fm’de haber spikeri olarak saat başı bülten sunan Meltem Bozbeyoğlu, aynı zamanda İstanbul Tv’de Sinema programında sunuculuk yaptı. 2016’da Kanal7 Haber Merkeziyle tanışan Meltem Bozbeyoğlu, 2018’de 2. Başkent Ödüllerinde “Yılın En İyi Muhabiri” ve yine Kırmızı Türk Altın Başarı Ödüllerinde de “Yılın En Başarılı Muhabiri” Ödüllerini kazandı.

Son olarak Show Tv’de muhabir olarak görev yapan Meltem Bozbeyoğlu, Show TV’de Hafta Sonu Ana Haber bülteni sunuculuğu deneyimini de yaşadı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar