TV HABER

Show TV'de skandal! Cinayet haberinde Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin'in fotoğrafı kullanıldı!

Show TV'de yayınlanan üçüncü sayfa haberine Güneşi Beklerken dizisinin oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir'in fotoğrafının kullanılması sosyal medya kullanıcıları tarafından fark edildi.

Show TV'de skandal! Cinayet haberinde Hande Doğandemir ve Kerem Bürsin'in fotoğrafı kullanıldı!

Show TV'de yayınlanan haber bülteninde bir haberin görselinde ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir'in görselinin kullanılması sosyal medya kullanıcıları tarafından fark edildi.

"Babasına Ölüm Tuzağı Kurdu" haberinde cinayete teşebbüsle suçlanan gençlerin yerine ünlü oyuncu Kerem Bursin ile Güneşi Beklerken dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı eski sevgilisi Hande Doğandemir'in fotoğrafı buzlanarak kullanıldı.

show tv

show tv

Skandal görüntü, sosyal medya kullanıcıları tarafından fark edildi. 

DİKKATLİ TAKİPÇİLER FARK ETTİ

Söz konusu haberde, 2013 yılında yayınlanan Güneşi Beklerken dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Doğandemir'in görselinin buzlanarak kullanılması twitterda dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı.

Güneşi Beklerken, yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı, başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, Yağmur Tanrısevsin, İsmail Ege Şaşmaz ve Ozan Osmanpaşaoğlu'nun paylaştığı 2013 yapımı bir gençlik dizisidir.

show tv

show tv

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar