GÜNCEL

Show TV muhabirinin ‘Ana Haber’ sınavı! İlk kez seyirciyle buluştu

Show TV muhabirlerinden Meltem Bozbeyoğlu, Hafta Sonu Ana Haber bülteni ile birlikte ilk kez haber sunuculuğu deneyimi yaşadı.

Show TV muhabirinin ‘Ana Haber’ sınavı! İlk kez seyirciyle buluştu

Çeşitli kurumlarda muhabir olarak medya sektöründe görev alan ve en son Show TV bünyesinde önemli haberlere imza atan Meltem Bozbeyoğlu, Hafta Sonu Ana Haber bülteniyle ekran deneyimi yaşadı.

Daha önce de kurum bünyesinde yaptığı haberlerle adından söz ettiren Meltem Bozbeyoğlu, Show TV Hafta Sonu Ana Haber Bülteni ile seyirciyle buluştu. Başarılı ekran yüzü Bozbeyoğlu, ilk ekran deneyiminden başarıyla çıkmayı bildi.

MELTEM BOZBEYOĞLU KİMDİR?

5 Aralık 1992’de doğan Meltem Bozbeyoğlu, ilköğrenim ve lisenin ardından İstanbul Kültür Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü dereceyle bitirdi. İstanbul Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olan Meltem Bozbeyoğlu, okul stajlarını basın sektöründe tamamladı. İstanbul Fm’de haber spikeri olarak saat başı bülten sunan Meltem Bozbeyoğlu, aynı zamanda İstanbul Tv’de Sinema Programında sunuculuk yaptı. 2016’da Kanal7 Haber Merkeziyle tanışan Meltem Bozbeyoğlu, 2018’de 2. Başkent Ödüllerinde “Yılın En İyi Muhabiri” ve yine Kırmızı Türk Altın Başarı Ödüllerinde de “Yılın En Başarılı Muhabiri” Ödüllerini kazandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar