TELEVİZYON

Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan istifa etti! Yerine bakın kim geldi?

Uzun yıllardır Show TV de genel müdürlük görevini sürdüren Suavi Doğan görevinden istifa etti. Doğan'ın yerine Show Tv Kurumsal iletişim direktörlüğü görevini sürdüren Esra Baydar getirildi.

Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan istifa etti! Yerine bakın kim geldi?

Uzun yıllardır Show TV de genel müdürlük görevini sürdüren Suavi Doğan görevinden istifa etti. Doğan'ın istifa ettiği bu sabah Didem Ciner tarafından açıklandı. Doğan'ın yerine 15 yıldır Didem Ciner ile birlikte çalışan Esra Baydar atandı.

Show TV'den yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

2007 yılından itibaren Ciner Grubu'nda Kanal 1 ve sonrasında Bloomberg HT'de üst düzey yöneticilik yapan, 2013 yılından itibaren önce C Yapım, sonrasında Show TV Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenen ve Ocak ayı sonu itibariyle aramızdan ayrılarak, başarılı kariyerini farklı projelerle devam ettirmek isteyen değerli çalışma arkadaşım Semih Suavi Doğan'a bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, izleyeceği yeni yolda da başarılarının devamını diliyorum.Bu vesile ile kendisinden boşalan Show TV Genel Müdürlüğü görevine, halen Ciner Yayın Holding Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevini sürdürmekte olan Esra Baydar atanmıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu olan Baydar, yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler alanında tamamlamıştır. 2004 yılından bu yana Ciner Grubu'nun medya şirketlerinde Kurumsal İletişim departmanlarının yöneticiliğini üstlenen Esra Baydar'a yeni görevinde başarılar diliyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar