DİZİ DÜNYASI

Show TV bir dizinin daha fişini çekti! Bu akşam final bölümü yayınlanacak

Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor. Hilal Saral'ın yönettiği, Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz ve Caner Cindoruk'un başrollerini üstlendiği Zemheri bu akşam ekrana gelecek 10. bölümüyle final yapıyor.

Show TV bir dizinin daha fişini çekti! Bu akşam final bölümü yayınlanacak

Sema Ergenekon'un senaryosunu kaleme aldığı, Hilal Saral'ın yönettiği Zemheri, bu akşam son kez seyirci karşısına çıkıyor. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Lila Gürmen, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı dizinin final bölümünde neler yaşanacak?

Firuze ile Ayaz, Ertan'ı cezasını çekmesi için cezaevine yollamışlarsa da onun intikam yemini ettiğinin henüz farkında değildir. İkisi de Ertan'ın hedefindedir.Berrak, Ayaz'dan umutludur, onunla bir ömür hayali kurmaktadır ancak her şey beklemediği bir yöne akacaktır.Ayaz'la Firuze, Ertan'ı hayatlarından çıkarıp yeni bir hayata koşmak için çabalarken yollarına yeni engeller çıkar. Acaba 2 yıl öncesinde kalan mutluluk planlarını bu sefer gerçekleştirebilecekler mi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar