GÜNDEM

SGK SSK Bağkur Emeklileri Devlet Destekli 10.000 TL Ödeme Alacaklar! 12 Milyon Emekliye Müjdeli Haber geldi 

Emekli olan vatandaşlar, kamu bankaları üzerinden alacakları 10000 TL nakit kredi başvurularında devlet destekli olarak işlem yapacak ve hemen bayramdan önce bu paraları hesaplarına yatıracak. 

SGK SSK Bağkur Emeklileri Devlet Destekli 10.000 TL Ödeme Alacaklar! 12 Milyon Emekliye Müjdeli Haber geldi 

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda emekli olan vatandaşlar 10 bin tl kadar kullanacakları bu nakit krediler ile birlikte 36 ay vadeye kadar işlemlerini gerçekleştirebilecek. Başvuru yapacak olan kişilerin emekli maaşları kamu bankaları üzerinden olması gerekmektedir, kamu bankaları üzerinden emekli maaşı olmayan kişiler maaş, taşıma işlemleri sonrasında hem yüksek limitli kredi kullanabilir hemde emekli promosyon alabilirler. 

Emekli olan vatandaşlar, emekli maaşlarını Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsa, başvurularını gerçekleştirerek 10 bin TL nakit kullanabiliyor. 13 milyon emekli için başlatılan bu kampanyada nakit kullanacak olan kişiler TC kimlik numaralarını verdikten hemen sonra başvurularını gerçekleştirebilecektir. 

Başvuru yapmak isteyen kişileri en yakın banka şubesine giderek işlemlerini yapabilirler. Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, kredi kullanacak olan vatandaşlar, en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte başvuru yaptıktan sonra bu bankadan daha önce kredi kullansalar bile hesaplarına para ödemesi olabiliyorlar. 

Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, işlem yapacak olan vatandaşlar için başlatılan bu diğer kampanyadan kredi alacak olan emeklinin, diğer bankalardaki borçlarını kapatmak istemesi durumunda borç transferi kredisi imkanı sağlanmaktadır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden banka şubelerine giderek başvuru yaparak, kredi kullanacak olan kişiler daha önce herhangi bir kredi kullanmadıysa bu banka üzerinden 5 dakika içerisinde sonucunu öğrenebilecekleri yüksek limitli, emekli kredisi kullanabilirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar