GÜNDEM

SGK destekli emekli ödemesi başladı: 3 bankadan duyuru var, Hemen alınacak

Sgk destekli olarak emekli olan vatandaşlara 3 banka üzerinden duyuru paylaşıldı. Emekli maaşı alan vatandaşlara 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ödeme verilecek.

SGK destekli emekli ödemesi başladı: 3 bankadan duyuru var, Hemen alınacak

Emekli maaş hesabınız üzerinden sizlerde daha önce kredi kullanıp, düzenli ödemeler yapmış olmanız durumunda ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak, 50000 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak alacağınız İhtiyaç Kredilerinde belirtilen politikalara uygun olarak vatandaşlara hızlı birşekilde sonuç verilerek, kredi kullandırılmaktadır. Sgk destekli olarak kredi imkanından faydalanacak olan yemeklere hep kamu bankaları, hemde özel bankaları destek verecek. 

ZİRAAT BANKASI

Devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası yapmış olduğu yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 50000 TL kredi ödemesi veriyor. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirebilir ve bu bankadan hızlı birşekilde kredi olabilirsin. Ziraat Bankası, emekli maaş hesabınız üzerinden yapacağınız başvurularda, ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanacak olan kişilere uygun faizlerle kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilmektedir. 

PTT 

Ptt üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan emeklilerin maaş müşterisi olması durumunda cep telefonları üzerinden SMS atarak başvuruları gerçekleştiriliyor. Sms ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 3050 numarasına göndermeniz gerekiyor. Ptt üzerinden yapılan bu ihtiyaç kredisi başvurusunda, şartları uygun olan kişilere onay verilir ve PTT şubeleri üzerinden kredi kullanmaları istenmektedir. 

AKBANK

Emekli maaşını Akbank üzerinden alan vatandaşlar da 50000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi alabiliyor. Sgk destekli olarak verilecek bu kredilerde, PTT şubelerine gitmeden işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve 50000 TL'ye kadar bankadan kredi alabilirsiniz. Akbank üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan emeklilerin maaş müşterisi olması durumunda, Akbank Direkt uygulaması üzerinden sürekli olarak onaylanan direkt kredi imkanı da bulunmaktadır. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar