GÜNDEM

SGK açıkladı: Emeklilere SGK Destekli 50.000 TL ödeme geliyor! Durmak yok

Sgk destekli olarak emekli maaş alan kişiler gelir belgesiz 50000 TL nakit kredi kullanabiliyor.

SGK açıkladı: Emeklilere SGK Destekli 50.000 TL ödeme geliyor! Durmak yok

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından başlatılan bu kredi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşların uygun faizlerle ödemeleri gerçekleştirileceği SGK destekli olarak alabilecekleri 50000 TL'ye kadar yeni bir kredi paketi açıklandı.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebileceğiniz nakit kredi ödemeleri 36 ay vadeli olarak verilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilere 5 dakikada kredi sonucu vermektedir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi almak için başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların belirtilen şartlar dahilinde ödemeleri hızlı birşekilde vermektedir.

Emekli maaş hesabınız üzerinden sizlerde, SGK destekli olarak bu kredi kampanyasına katılarak başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, banka müşterisi olmanız durumunda işlemlerinize hızlı bir şekilde yapabilecek ve dilediğiniz zaman kredi başvurunuzu gerçekleştirerek, hesabınıza ödeme alabileceksiniz.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar haricinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin banka müşterileri olmaları durumunda işlemleri 5 dakika içerisinde hesaplara yatırılır, onaylanan kredilerde hemen aynı gün içinde kullandırılır.

Kamu bankaları üzerinden emekli maaş almıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere giderek ilk önce maaşınızı bu bankalara taşımak istediğinizi belirtebilir ve bu şekilde kredi alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar