GÜNCEL

Sezgin Baran Korkmaz, canlı yayında Veyis Ateş'le yüzleşti! Kendisinden 10 milyon euro istedi mi?

Habertürk TV'den istifa eden Veyis Ateş, Sedat Peker'in açıklamalarından sonra Sezgin Baran Korkmaz ile gündeme gelen ses kayıtları hakkında İsmail Saymaz'a konuştu. Sezgin Baran Korkmaz, Veyis Ateş'in İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladığı programa canlı bağlantı ile katıldı.

Sezgin Baran Korkmaz, canlı yayında Veyis Ateş'le yüzleşti! Kendisinden 10 milyon euro istedi mi?

Habertürk TV'den istifa eden Veyis Ateş, Sedat Peker'in açıklamalarından sonra Sezgin Baran Korkmaz ile gündeme gelen ses kayıtları hakkında konuştu. Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddiasını yalanlayan Veyis Ateş'e program sunucusu gazeteci İsmail Saymaz, "Doğru söylemiyorsun, ben ses kaydını dinledim" diyerek karşılık verdi. Yayına bağlanarak Veyis Ateş'in reddettiği telefon görüşmesini yaptıklarını söyleyen Sezgin Baran Korkmaz, ''Ateş 10 milyon euro istedi'' ifadelerini kullandı.

Korkmaz'ın açıklamaları şöyle:

''Bu konunun bu nokotaya gelmesi beni rahatsız etti. İnsanlarda utanma duygusu olduğunu düşündüğüm için önce bunu Veyis Bey'in çalıştığı kurumda çalışan biri ile paylaştım.

Ateş, benim aradığımı söyledi. Kendisi beni hukukçu bir arkadaşım üzerinden ulaşmaya çalışmış. Ben de Veyis Bey ile konuştuğumda bana yardımcı olabileceğini söyledi. Ben de zor durumda olduğumu söyledi. O da beni anladığını bana yardım edebileceğini söyledi. Birileri ile görüşeceğini söyledi. Görüşmesini gerçekleştirdikten sonra bana söyledi. Önce bir konuda anlaşalım, eğer Veyis Bey bu konuşmayı yapmadığını söylüyorsa bende konuşmayı kanıtlayamıyorsam, yarın ilk uçakla THY ile Türkiye'ye gelmeye şeref sözü veriyorum.Dönüş yolundayken beni aradı, bir klik ve lobinin bana bunu yaptığını, lobiye bu konuyu çözmek için aracı olduğunu, istedikleri meblağyı vermem gerektiğini, bu meblağı sorduğumda 10 milyon euro dediklerini, bunu açık açık kendisi söylemiştir. Beni aradığı tarihte arkadaşlarım gözaltındaydı. Ben bu konuşmayı, kimseyle paylaşmayacaktım. Türkiye'ye döndüğümde savcılığa gidecektik. Ne zaman bunu Sevilay Hanım'a dinletme gereği duydum. ''

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar