GÜNDEM

Şeyma Subaşı herkesi kandırmış! Cüneyt Özdemir kitabın gerçek satış rakamını duyurdu

Şeyma Subaşı'nın birçok kişiden eleştiri alan "Sadece Şeyma" kitabının 40 binin üzerinde sattığı söyleniyordu. Cüneyt Özdemir, yeni videosunda kitabın ne kadar sattığını duyurdu.

Şeyma Subaşı herkesi kandırmış! Cüneyt Özdemir kitabın gerçek satış rakamını duyurdu

Son günlerin en çok konuşulan ikilisi hiç şüphesiz Cüneyt Özdemir ve Şeyma Subaşı'dır. Çünkü Şeyma Subaşı bir kitap çıkarmış, Cüneyt Özdemir de videolarında kitabın satırlarını okuyarak resmen alay etmişti. Kitabın her yerde 40 bin sattığı söylenirken Habertürk, aslında rakamın o kadar olmadığını sitesinden paylaşmıştı. Cüneyt Özdemir ise yeni videosunda takipçilerine, 'Sadece Şeyma' kitabının ne kadar sattığını söyledi.


YouTube yüklediği yeni videosuna “Herkese merhaba, bugünki konumuz, Şeyma… Dermişim” diyerek başlayan Cüneyt Özdemir, “Yeter abi Şeyma, Şeyma yani…” yine meşhur gülüşünü yaptı.

Şeyma Subaşı herkesi kandırmış! Cüneyt Özdemir kitabın gerçek satış rakamını duyurdu - Sayfa 3

Eleştirilere yanıt verdi: Ayrıca bir takipçisinin kendisine mesaj attığını ve her sabah programlarda kendisinin konuşulduğunu öğrendiğini söyleyen Cüneyt Özdemir, “Tembeller çünkü, sallayacaklar tabi. Her gün konuştukları kadın bir kitap yazmış. Biriniz de alın okuyun değil mi? Kim okuyor, kardeşiniz okuyor.” şeklinde yanıt verdi.

Şeyma Subaşı herkesi kandırmış! Cüneyt Özdemir kitabın gerçek satış rakamını duyurdu - Sayfa 4

Kitabın satış rakamı: Sözlerine devam eden Cüneyt Özdemir, şu ifadelere yer verdi; "Bir kitap eleştirisi yapmayacak mıyız yani. Sonuçta birisi iddialı bir şekilde kitap yazdım diyor. Çok satan diyor. Ki çok da satmamış. 4 bin 500 satmış. HaberTürk’ten arkadaşımız ortaya çıkarttı.”

Peki ikili arasında ne olmuştu?

YouTube’da fenomen haline gelen Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz günlerde Sadece Şeyma kitabı hakkında alaycı yorumlarda bulunmuş ve Şeyma Subaşı'na kitabı beraber okuma çağrısında bulunmuştu.

Şeyma Subaşı herkesi kandırmış! Cüneyt Özdemir kitabın gerçek satış rakamını duyurdu - Sayfa 6

Kitap demeye insanın dili varmıyor: Çektiği bir önceki videoda Şeyma Subaşı'nın kitabını sadece 45 dakikada bitirdiğini söyleyen Cüneyt Özdemir, "Kitap demeye insanın dili varmıyor. Sanki uzun bir röportaj, kitaba dönüştürülmüş bir deneyimden bahsediyoruz." şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

Subaşı yanıt vermişti: Bunun üzerinde Şeyma Subaşı ise, sosyal medya hesabından isim vermeden Cüneyt Özdemir'e göndermede bulunmuştu. Subaşı, kızı ile yaptığı paylaşımda "Melisa, annenin kitabı en çok satanlar listesine girmiş; bütün köşe yazarları ve spikerler sadece beni konuşuyormuş" demişti.


 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar