POLEMİK

Şevki Yılmaz'dan olay yaratacak sözler: Ne zaman "pezevenkliği" medeniyet yaptınız!

Yeni Akit yazarı ve eski milletvekili Şevki Yılmaz, katıldığı bir anma programında yaptığı konuşma ile gündeme bomba gibi oturdu. Aile yapısının bozulmasına dikkat çeken Yılmaz'ın "Ne zaman "pezevenkliği" medeniyet yaptınız!" sözleri sosyal medyada büyük yankı buldu.

Şevki Yılmaz'dan olay yaratacak sözler: Ne zaman "pezevenkliği" medeniyet yaptınız!

Sert çıkışları ile bilinen Şevki Yılmaz, yine adından söz ettirecek konuşmalarda bulundu.

Şevki Yılmaz, Masonların Müslümanları yıkmak için faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini vurguladığı konuşmasının devamında aile kavramına dikkat çekti. Masonların aileyi yıkmak için çalıştıklarını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: Şimdi aileden bizi yıkmak için yeni oyunları Masonlar ortaya koydular. Bazı kardeşlerim de bu oyuna düşüyorlar. Bizde kadın erkek ayrımı yok hepsi ailedir. Aile, kadın erkekten meydana gelmiştir. Domuzun bile kabul etmediği ahlaksızlığı teşvik eden bir felaket eskiden de vardı ama artırılarak devam ediyor. Bizle çok savaş ediyorlar. Sadece Suriye’deki olay değil ahlak savaşından daha tehlikeli bir savaş yok. Aklımızı başımıza alacağız. Kadının hukukunu Avrupa’da arayanlar ahmaktır. Açık ve net konuşuyorum. Avrupa kim. Terbiyesizlere bak ya. Avrupa’da kadın hakkı arayacaklar. Kadın hakkı dediğiniz Avrupa’da var mı bana sorun. 

"Yahu ne zaman pezevenkliği siz medeniyet yaptınız"

Yılmaz, aile yapısının bozulması için olabildiğince büyük bir felaketin yaşandığı ifade ederek, şunları kaydetti:

Şu hale bak ya. Kızın diyor eve dostuyla gelirse saygılı olacaksın. Vay vay vay. Bir de çay ısmarlayalım kavata öyle mi?

Allah ıslah etsin ya. Kadın diyor bir dostunu eve getirdi sakın ha kadına el kaldırma hapse girersin diyor. Yahu ne zaman pezevenkliği siz medeniyet yaptınız. Allah’tan korkun ya. Açık ve net konuşuyorum. Derdim olduğu için şehir şehir geziyorum bütün Türkiye’de. Aileyi ayakta tutan erkek kadın birliğini dinamitlediğiniz zaman devlet olmaktan tarihe gömülürsünüz. Onun için savaşın şekli 100 senedir değişti aileden bizi yıkmak istiyorlar: Aile olmadan devlet olur mu?

Yılmaz'ın bu sözlerine İsmail Saymaz da tepki gösterdi. Saymaz, "Bir üniversite salonunda yapılan rezil konuşmaya bakın. Rize’ye bu bağnazlığı, bu ağzıbozukluğu, bu ilkelliği reva görenler utansın" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar