GÜNCEL

Sevilay Yılman’dan Okan Kurt tepkisi! "Hangi sıfatla Erdoğan'ın karşısına oturdu?"

Çocuk istismarına ve kadına şiddete karşı büyük bir sosyal sorumluluk projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden Demet Akalın ve Hande Yener'e Okan Kurt da eşlik etti. Habertürk yazarı Sevilay Yılman da bu duruma tepki gösterdi ve sordu.

Sevilay Yılman’dan Okan Kurt tepkisi! "Hangi sıfatla Erdoğan'ın karşısına oturdu?"

Ünlü sanatçılar Hande Yener ve Demet Akalın, çocuk istismarına ve kadına şiddete karşı büyük bir sosyal sorumluluk projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da hazır bulunduğu kabulde sanatçılara yapımcı Polat Yağcı ile Akalın'ın eşi Okan Kurt da eşlik etti.

Çok konuşulan ziyarete Habertürk yazarı Sevilay Yılman, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Yılman, görüşmede yer alan Okan Kurt için için şunları söyledi:

“Biri bana;Vergi/sgk borçları bir yana. Piyasaya borçları nedeniyle eşi Demet Akalın’ın bile resmi olarak başından attığı Okan Kurt’un hangi sıfat ve gerekçe ile devletin en tepe makamını işgal ettiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile niçin görüştürüldüğünün izahatını yapabilir mi?Evet... Soruyorum bir yurttaş ve gazeteci olarak... Okan Kurt denilen şahıs hangi vasıfla ve gerekçe ile devletin en itibarlı en yüksek makama çıkarıldı ve Cumhurbaşkanı’nın karşısına oturtuldu? Lütfen cevap”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar