GÜNDEM

Sevilay Yılman'dan Mete Yarar’a tavsiye

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, yazısının "Mete Yarar’a naçizane bir tavsiyem var" bölümünde geçtiğimiz akşam canlı yayında yaşanan tartışmaya ilişkin yorumlarını paylaştı.

Sevilay Yılman'dan Mete Yarar’a tavsiye

Geçtiğimiz gün Habertürk TV'de canlı yayın sırasında Deniz Zeyrek'e bie espri yapan ve Zeyrek'in verdiği cevap sonrasında küplere binen Mete Yarar sosyal medyada gündem olmuştu. Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, "aşırı gülünç bir sahne" dediği o anlara ilişkin bugünkü köşesinden Yarar'a tavsiyede bulundu:

Bir kere Deniz’in hiçbir günahı yok olayda. Deniz’e meşhur Sindirella yani Kül Kedisi masalıyla laf sokuşturan Mete Yarar. Deniz’e söz verildiği bir anda... Durduk yerde; “12’den sonra kabağa dönüşüyor” diyen kendisi. Deniz’de aynı masala atıf yaparak; “Fareye dönüşmekten iyidir” diyerek esprili bir şekilde cevap veriyor. Mete hiçbir şey demiyor cevaben. Ama 5 dakika sonra. Artık sosyal medyada ne gördü ise. Ya da kim ona ne mesaj attı ise... Birden cellalleniyor ve; “Ben ona kabak dedim o bana fare dedi! Derhal sözünü geri alsın yoksa kafa kafaya girerim” gibilerinden enteresan laflar ediyor. Bir kere şu anlaşılıyor ki espri yaptığı masalda arabanın kabağa dönüştüğünü biliyor ama atların fareye dönüştüğünden habersiz Mete Yarar. Neyse...

Deniz şaşkın. Sadece Deniz değil o an stüdyoda bulunan herkes Mete Yarar’ın bu ani reaksiyonunu anlamaya çalışıyor filan. Veyis Ateş sakinleştirmeye çalışıyor ama Mete; “Deniz bana fare dedi! Bir daha da bu adamla beni aynı yayına çıkaramazsın!” falan deyip mikrofonları fırlatıp terk ediyor stüdyoyu. Bunca yıllık gazeteciyim. Ve televizyon tecrübem de epeyce vardır. Canlı yayınlarda çok komik, absürt, enteresan olaylara şahit de olmuşumdur. Olmuşsunuzdur. Ama ilk kez böylesini gördüm. Mete’nin nesi var anlamadım. Niye öyle gereksiz bir alınganlık gösterdi ve neden tepkisinde aşırıya kaçtı hakikaten çok tuhaf. Kızmasın ama inanılmaz anormal bir görüntü sergiledi. Ve gerçekten herkes çok garipsedi. Kendisine naçizane tavsiyem...

Evrende yanlış anlaşılmalara, hatalı ifadeler kullanmaya çok müsait bir ortam var.  Bu aralar gezegenler ters dönüyor, tutulmalar fıldır fıldır filan. Biraz uzak dursun ekranlardan. Çünkü belli ki astrolojik mevcut durum onu bayağı bir etki altına almış. Tabii durduk yerde öyle çıldırmasının çok daha başka özel bir nedeni yoksa!

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar