GÜNDEM

Sevilay Yılman’dan Mehmet Metiner'e olay cevaplar

AK Parti eski Milletvekili ve gazeteci yazar Mehmet Metiner’in, twitter hesabından "Sevilay Yılmaz’ın acısını biliyorum...Fırsatını bulmuşken birinin omuzundan atış yapma yoluna gitmiş…” şeklinde yaptığı paylaşımına Habertürk yazarı Sevilay Yılman, twitter hesabından yaptığı "Sadece siz daha FETÖ nün FETÖ olduğuna ayamadığınız o örgütün lideri hakkında “Hocaefendi” diye bahsettiğiniz günlerde o hainlere kafa tutmuş biri olarak hakikatlerden yazdım!” paylaşımıyla cevap verdi.

Sevilay Yılman’dan Mehmet Metiner'e olay cevaplar

AK Parti eski Milletvekili ve Gazeteci Yazar Mehmet Metiner’in, Habertürk yazarı Sevilay Yılman hakkında twitter hesabından paylaşım yapmasının ardından Yılman da Metiner’e cevaben paylaşım yaptı.

Metiner, twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sevilay Yılmaz’ın acısını biliyorum...Fırsatını bulmuşken birinin omuzundan atış yapma yoluna gitmiş...Keşke kişisel hesabını başkasının arkasına sığınmadan ve sureti haktan görünmeden yapma yürekliliğini gösterseydi...Pusuda bekleyen başkaları fırsat bulmuşken çıksınlar…” şeklinde konuştu.

Yılman’dan cevap gecikmedi. Yılman da Metiner’e cevaben "Sayın Metiner... 1)Soyadım Yılman! 2)Fırsatçı değilim! Sadece siz daha FETÖ nün FETÖ olduğuna ayamadığınız o örgütün lideri hakkında “Hocaefendi” diye bahsettiğiniz günlerde o hainlere kafa tutmuş biri olarak hakikatlerden yazdım! Bi acım da yok ayrıca ama sizi acıttıysam özür!” şeklinde paylaşım yaptı.

İşte Sevilay Yılman’ın o paylaşımı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar