MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman'dan İmamoğlu eleştirilerine tepki! Dün megri megri diyenler...

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretini eleştirenlere tepki göstererek geçmişte yaşanan çözüm sürecini hatırlattı.

Sevilay Yılman'dan İmamoğlu eleştirilerine tepki! Dün megri megri diyenler...

Ekrem İmamoğlu Diyarbakır'a gidip kayyum atanan HDP'li Belediye Başkanlarına destek ziyaretinde bulununca kıyamet koptu. 

İmamoğlu'na destek verenler bir yanda topa tutanlar bir yanda. 

Sevilay Yılman daha önce İmamoğlu'nu Bodrum tatilinden dolayı deyim yerindeyse yerden yere vuran bir isim.

Şimdi ise Diyarbakır ziyaretine gelen tepkileri eleştiriyor. Kendince haklı nedenleri var. Bu nedenleri de yazısında sıralıyor zaten. 

Geçmişte AK Parti ve HDP arasında yaşanan çözüm sürecini hatırlatıyor Sevilay Yılman. Ve o dönem buna alkış tutanların şimdi İmamoğlu için yazıp çizdiklerini görünce ben utandım onların adına diyor. 

İŞTE SEVİLAY YILMAN'IN YAZISINDAN O BÖLÜM

 Geçmişte AK Parti’nin bir projesi olan çözüm sürecine ölümüne sahip çıkmış ve hatta projenin hayata kavuşması adına da o dönem oluşturulan “akil insanlar heyeti” gibi oluşumlarda yer almış... Ve hatta bu desteklerinin ne kadar demokratik, özgürlükçü ve insani bir destek olduğunu ispat için gerek sahip oldukları köşelerinde, çıktıkları ekranlarda... Gerekse de sosyal medyadaki hesapları üzerinden çok enteresan coşku dolu yorumlar yaparak açıkça desteklerini ilan etmiş şahısların böyle bir hakkı yok!

Bu isimleri lazım olmayan ama kim olduklarını herkesin bildiği insanlar öyle şeyler yazıp çizdiler ki İmamoğlu ve Diyarbakır açılımına dair...

Aklıma geldi o eski günler...

Film şeridi gibi geçti her şey saniye saniye gözümün önünden...

Ve yemin ediyorum onlar adına ben utandım!

Hele hele 100 yıl evvel falan değil…

Hepi topu 6 yıl evvel…

Diyarbakır’ın en büyük meydanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani’nin de olduğu mitingde ünlü Kürt şarkıcılar Şivan Perwer ile İbrahim Tatlıses’in Megri (Ağlama) şarkısında yaptıkları düete övgüler düzenlerin... 

Utanmadan... Hiç yüksünmeden İmamoğlu ve Ahmet Türk’ün Diyarbakır’daki tokalaşma fotoğrafının altına “Megri Megri” yazıp da görüşmeyle alay etmesi beni benden aldı!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar