POLEMİK

Sevilay Yılman'dan Hilal Kaplan'a rüzgar gülü cevabı! Eski defterleri açtı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman tartışmanın fitilini ateşledi, Hilal Kaplan Yılman'a "rüzgar gülü" dedi. Sevilay Yılman bu... Altta kalmadı ve Hilal Kaplan'ın eski defterlerini açtı.

Sevilay Yılman'dan Hilal Kaplan'a rüzgar gülü cevabı! Eski defterleri açtı

Sabah yazarı Hilal Kaplan ve Habertürk yazarı Sevilay Yılman arasında bir "rüzgar gülü" polemiği başladı.

Tartışmanın fitilini ateşleyen Sevilay Yılman, İmamoğlu'nu HDP2ye desteğe gittiği eleştirenlerin çözüm sürecinde HDP ile görüşen AK Parti'yi nasıl alkışladığını hatırlattı.

O dönem Akil İnsanlar Heyetinde olan Hilal Kaplan, Sevilay Yılman'a cevap verip "rüzgar gülü" diyerek Sabah'ta çalışırken HDP'ye oy vereceğini açıklamasına gönderme yaptı.

Eee... Sevilay Yılman bu!

Altta kalır mı?

Kalmadı elbette ve Hilal Kaplan'a cevabı yapıştırdı. Hem de Kaplan'ın kendi sözleriyle.

Hilal Kaplan'ın bir dönem ”Devlet seri katil! TSK gerçekten Peygamber Ocağı olsaydı arife günü kan döker miydi? Türk-Kürt savaşı dediğiniz hadisede şehit yoktur!” diyerek attığı tweetleri hatırlattı. 

İŞTE O POLEMİK

Rüzgar gülü;Rüzgar nereden eserse ona göre pozisyon alan,aldığı pozisyonla da enerji üreten mekanizma... Bu durumda kim rüzgar gülü oluyor? Devlete “seri katil” deyip devran dönünce devletçilik taslayan mı yoksa iktidarın gazetesinde iktidarla ters düşüp kovulan mı?

Bu arada dünkü yazımın muhatabı Çözüm Süreci’nde “Megri Megriyi “Analar ağlamasın” diye söyledim demiş. Peki;”Devlet seri katil! TSK gerçekten Peygamber Ocağı olsaydı arife günü kan döker miydi? Türk-Kürt savaşı dediğiniz hadisede şehit yoktur!”u da onun için mi demiştin!

sevilay yılman

sevilay yılman

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar