GÜNDEM

Sevilay Yılman'dan Fatih Erbakan'a tepki: Yazıklar olsun!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kız çocuklarına yönelik yaptığı ve sosyal medyayı ayağa kaldıran açıklamalarına Habertürk yazarı Sevilay Yılman sessiz kalmadı. Yılman, "Yazıklar olsun hepinize!" ifadelerini kullandı.

Biz10 TV'de Zeynep Uzun'un konuğu olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, çocuk yaştaki evliliklere değinirken tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. Erbakan, "15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir. Anneannelerimiz 15-16 yaşlarında evlenmiş, bunlar aklı başında olmadan mı evlenmiş. Ne kadar mutlu yuvalar kurmuşlar. Bütün ilmi çalışmalara göre 15 yaşında bir insan cinsel olgunluğa eriştiğine göre aklı başındadır. Okul okuyan bir kimsenin nasıl rızası geçersiz olmaz." ifadesini kullandı.

Erbakan'ın tepki çeken bu sözleri Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ı da çok kızdırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden tepkisini dile getiren Yılman, "Bu #koronavirüs #karantina süreci filan bazılarının bilinçaltının fışkırmasına da neden oldu galiba! 15 yaşındaki kız çocuklarıyla ilgili fantastik görüşlerini fışkırtan Fatih Erbakan’ın bunlardan biri olması da işin katmerli acı tarafı oldu! Yazıklar olsun hepinize!" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar