MEDYA KÖŞESİ

Sevilay Yılman'dan Elmalı davasıyla ilgili dikkat çeken soru!

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, bugünkü köşe yazısında Elmalı davasında istismara uğrayan iki kardeşin Aile Bakanlığı tarafından koruma altına alınmada neden geç kalındığını sorusunu sorarak dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Sevilay Yılman'dan Elmalı davasıyla ilgili dikkat çeken soru!

Elmalı'da öz annesi ve üvey babası tarafından istismara uğrayan iki kardeşin davası Türkiye'de infiale yol açmıştı. Sosyal medyadan olaya tepki yağarken iki çocuk Aile Bakanlığı tarafından koruma altına alındı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman da Aile Bakanlığına bu konuda neden geç kalındığını sordu.

İşte o yazı:

Geçen salı sabahı "Antalya'da 2 çocuğu istismar eden anne ve üvey baba tahliye edildi" haberi önüme düşer düşmez; "Kim bu vicdansız yargı mensubu? Nasıl böyle bir karara imza atarlar?" deyip Elmalı davasının detaylarına girince ve davayla ilgili başından sonuna yaşanmış olayları anlatan belge, bilgi, rapor yani ne doküman varsa ulaşınca... O gece sabaha kadar uyumamıştım. Ertesi gün yazıyı yazmak için bilgisayarımın başına geçtiğimde de kendi kendime; "Acaba ben yanlış mı okuyorum? Hataya mı düşüyorum?" endişesiyle yazıyı yazamamıştım hemen.

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar